Hvilke vitaminer findes i kirsebær?

hvilke vitaminer er indeholdt i kirsebær

Læger og ernæringseksperter anbefaler i sommertiden at læne på frugt og grøntsager, som giver kroppen nyttige stoffer. Mange er interesserede i, hvilke vitaminer der er indeholdt i kirsebær og er det nyttigt for kroppen? Der er flere sorter af bær, der har deres egne egenskaber.

Er der vitaminer i kirsebær?

Vitaminsammensætning af kirsebær er næsten ikke forskellig fra kirsebær, mange siger generelt, at i dette spørgsmål er de tvillinger. Bærene indeholder det stærkeste immunostimulerende kompleks, hvilket reducerer risikoen for at udvikle kræft og er imod de negative virkninger af frie radikaler.

Hvilke vitaminer er inkluderet i kirsebær?

 1. Vitamin A sammen med askorbinsyre øger beskyttelsesfunktioner og hjælper kroppen med at modstå de negative virkninger af vira og infektioner.
 2. Det kombinerede indhold af vitamin A og E forbedrer blodkoagulabiliteten, hvilket reducerer risikoen for udvikling af trombose.
 3. Vitaminer i gruppe B, indeholdt i kirsebær, har en positiv effekt på nervesystemet, hvilket hjælper med at overføre stresset, som kroppen oplever under vægttab meget lettere. De forbedrer også metaboliske processer.
 4. Vitamin PP har evnen til at normalisere niveauet af kolesterol i blodet. Det har også en positiv effekt på fordøjelsen og er nødvendig for proteinmetabolisme.
 5. Vitamin B1 tager en aktiv rolle i metabolisme af kulhydrater og fedtstoffer, hvilket hjælper med at tabe sig.

Vitaminer, der er i kirsebær, er nødvendige for gravide kvinder, da de deltager i dannelsen af ​​knoglevæv og nethinden i barnets øjne, forbedrer den fremtidige moders metabolisme og reducerer manifestationen af ​​toksikoen.

Nyttige egenskaber ved sød kirsebær

På grund af tilstedeværelsen af ​​vitaminer og mineraler har bær en række egenskaber:

 1. Energiværdien af ​​den søde kirsebær er på et lavt niveau, så de kan indtages under en diæt. Hvad angår dåse sød kirsebær, er den kaloriske værdi 46 kcal pr. 100 g, men hvis den er kogt uden at bruge meget sukker.
 2. Bær har en vanddrivende effekt, som hjælper med at fjerne overskydende væske fra kroppen og dermed slippe af med puffiness.
 3. Kirsebær hjælper med at rense kroppen af ​​toksiner og andre nedbrydningsprodukter.
 4. Bærene indeholder pektin, som fjerner fedtstoffer fra kroppen og hjælper med hurtigt at tilfredsstille sulten.
 5. Kirsebær har en let afførende virkning, som hjælper med at klare forstoppelse og rense tarmene.
 6. Bær har en positiv effekt på fordøjelsessystemet som helhed.

Hvordan man bruger?

For at rense kroppen af ​​skadelige stoffer og slippe af med flere kilo, kan du tage en fridag på kirsebær. Brug det er tilladt, ikke oftere end 1 gang om ugen. I en dag skal du ikke spise mere end 2 kg bær. Hvis du oplever alvorlig sult, skal du fylde diætet på 1 liter fedtfattig kefir eller naturlig yoghurt. Det er tilladt at drikke grøn te og vand uden gas.

Ugentlig kost er baseret på brugen af ​​produkter, der vil forsyne kroppen med stoffer, der er nødvendige for det normale liv. Menuen ser sådan ud:

 • morgenmad: 350 g sød kirsebær;
 • frokost: en del af kogt kyllingebryst, 1 spsk. friskpresset kirsebærsaft;
 • vitaminer i kirsebær til gravide kvinder

 • Eftermiddagsmad: 180 g sød kirsebær;
 • middag: en del af bagt fisk, grøntsagssalat og 1 spsk. naturlig yoghurt.

For at opnå gode resultater skal man holde sig til korrekt ernæring og motion regelmæssigt. I dette tilfælde vil den søde kirsebær kun styrke effekten af ​​at tabe sig.

Kontraindikationer

I nogle tilfælde kan den søde kirsebær skade kroppen. At afvise brugen af ​​bær koster til personer med diabetes, som i dem er glukosen indeholdt. Det anbefales ikke at spise kirsebær i nærværelse af problemer med nyrerne og med søvnløshed.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

76 − 73 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: