Jam fra sort chokeberry – god og dårlig

marmelade fra sort chokeberry god og skade

Mange ved selv ikke, at i nærheden af ​​deres hus vokser en rigtig skat - chokeberry. Juicy bær med behagelig surhed bruges til madlavning i forskellige retter, herunder til fremstilling af syltetøj, som ikke kun er lækkert, men også nyttigt.

Fordele og skade på syltetøj fra sort chokeberry

Sammensætningen af ​​bær omfatter fructose, glucose, caroten, vitaminer, mineraler, pectiner, tanniner osv. Selv efter varmebehandling forbliver mange stoffer. For at bevise egenskaberne af denne plante blev mange forsøg udført.

Brug af syltetøj fra sort chokeberry:

  1. Sammensætningen af ​​bær er meget jod, så de anbefales til folk, der hurtigt bliver trætte, står over for blødende tandkød og andre problemer i forbindelse med mangel på jod.
  2. Frugter indeholder mange pektiner, der er i stand til at rense kroppen af ​​tungmetaller og andre skadelige stoffer. Derudover har de en positiv effekt på fordøjelsessystemet.
  3. Find ud af om syltetøj fra aronia ashberry er nyttigt, det er værd at bemærke, at det anbefales til personer med lav surhed, da sammensætningen indeholder organiske forbindelser, som letter processen med fordøjelsen. Hvis du spiser lidt syltetøj under et rigeligt måltid, kan du undgå følelser af tyngde og andre problemer.
  4. Sødme har en positiv effekt på nervesystemet og det kardiovaskulære system.

Det er vigtigt at kende ikke kun brugen af ​​syltetøj blackberry rowan, men dets kontraindikationer. Du kan ikke spise det hypotonisk, fordi trykket alvorligt kan falde. Sarm syltetøj kan medføre gastritis, sår og hyppige tarmforstyrrelser samt øget blodkoagulering og diabetes. Undgå muligheden for individuel intolerance.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 6 = 7

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: