Jam fra svart chokeberry – bra og dårlig

syltetøy fra svart chokeberry god og skade

Mange vet selv ikke at i nærheten av huset er en ekte skatt vokser - chokeberry. Saftige bær med behagelig surhet brukes i matlaging i forskjellige retter, blant annet for tilberedning av syltetøy, som ikke bare er velsmakende, men også nyttig.

Fordeler og skade på syltetøy fra svart chokeberry

Sammensetningen av bær inkluderer fruktose, glukose, karoten, vitaminer, mineraler, pektiner, tanniner, etc. Selv etter varmebehandling forbli mange stoffer. For å bevise egenskapene til denne planten ble mange eksperimenter utført.

Bruken av syltetøy fra svart chokeberry:

  1. Sammensetningen av bær er mye jod, så de anbefales til folk som raskt blir trette, står overfor blødende tannkjøtt og andre problemer forbundet med mangel på jod.
  2. Frukt inneholder mange pektiner som er i stand til å rense kroppen tungmetaller og andre skadelige stoffer. I tillegg har de en positiv effekt på fordøyelsessystemet.
  3. Finn ut om syltetøy fra aronia ashberry er nyttig, det er verdt å merke seg at det anbefales for personer med lav surhet, siden sammensetningen inneholder organiske forbindelser som letter prosessen med fordøyelsen. Hvis du spiser litt syltetøy under et rikelig måltid, kan du unngå følelser av tyngde og andre problemer.
  4. Søthet har en positiv effekt på aktiviteten til det nervøse og kardiovaskulære systemet.

Det er viktig å kjenne ikke bare bruken av syltetøybær, men dess kontraindikasjoner. Du kan ikke spise det hypotonisk, fordi trykket kan alvorlig falle. Harm jam kan medføre gastritt, sår og hyppige tarmforstyrrelser, samt med økt blodpropp og diabetes. Ikke utelukker muligheten for individuell intoleranse.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

4 + = 6

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: