Cikla u pećnici u foliji

repa u pećnici u foliji

Pečena u foliji u pećnici, repa su odličan dodatak bilo kojoj salati. Zahvaljujući toplinskoj obradi, povrće postaje sočno i mekano. Danas ćemo vam reći neke načine pripreme.

Kako kuhati repe u pećnici u foliji?

sastojci:

  • finu sol - okus;
  • repa - 4 kom.

priprema

Pećnica je prethodno zapaljena i zagrijana na temperaturu od 200 stupnjeva, postavljajući rešetku na prosječnu razinu. Oblik za pečenje obložen je aluminijskom folijom. Cikla je temeljito oprala, lišće je uklonjeno, a rep je ostalo netaknut. Širimo korijen na ručnik i pažljivo osušimo. Nakon toga prebacimo repa u pripremljeni oblik i lagano posipimo solom. Vrh s folijom i pažljivo popravite rubove. Posudicu ćemo poslati u predgrijanu pećnicu i peći 50-90 minuta, ovisno o veličini povrća. Prije uzimanja repa, uzimamo čačkalicu i provjeravamo spremnost, piercing povrće na nekoliko mjesta. Sada lagano pomaknite cvijet u tanjur i ohladite ga. Nakon toga pažljivo odsiječe ponytails i gornji dio. Očistimo ga s kože, isperemo toplom vodom i izrežemo na tanke kriške.

Cikla u pećnici u foliji

sastojci:

  • repa - 400 g;
  • kiselo masno kiselo mlijeko - 70 ml;
  • začini;
  • sir - 40 g;
  • svježe zelje - za ukras;
  • Maslac - 10 g.

priprema

Za peći repa u foliji, pećnica je prethodno zapaljena i zagrijana na temperaturu od 180 stupnjeva, postavljajući rešetku na prosječnu razinu. Povrće se dobro peru i osuši. Zatim ga čvrsto stavite u foliju i pošaljite ga da pečete dok ne budete spremni u zagrijanoj pećnici.

Koliko pecite govedine u foliji u pećnici?

To će trajati oko jedan sat, ovisno o veličini korijena. Spremnost je potvrđenapečenje repe u pećnici u foliji s drvenim iskočnikom.

Povrće pažljivo izvadite, razvijte i širite na ravnoj ploči. Onda očistimo ciklus od korijena, pažljivo uklonimo jezgru nožem i stavimo posude u posudu za pečenje zamrljanu uljem. Salanje, papar na okus i u svakoj šupljini stavili smo malo kiselo kiselo vrhnje. Na vrhu s posipanom ribanim sirom pokrijte foliju i pecite nekoliko minuta u vrućoj peći na temperaturi od 180 stupnjeva. To je sve, ukusne i korisne repe su spremne. Poslužimo je kao snack, ukrašen slomljenim svježim biljem.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 1 = 3

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: