Atrakcije Heihe

Heihe atrakcije

Ovaj grad se nalazi u kineskoj pokrajini, koji je ujedno postao rodno mjesto mnogih etničkih manjina. Trenutno, grad Heihe ostaje trgovina, ali turistički smjer u njemu se razvija svaki dan. Grad je relativno mali, a sva njegova najzanimljivija mjesta nalaze se u blizini.

Gdje ići u Heihe?

Glavne atrakcije Heihe uključuju stari grad Aigun, dva poznata mjesta Vonyuhu s Lunzhu, pet jezera i nekoliko zanimljivih mjesta uz rijeku Amur. Mnogi ljudi dolaze u Heihe da provedu vrijeme u trgovinama i trgovačkim centrima. Među njima je na prvom mjestu ruski međunarodni trgovački centar. Od osnutka zone slobodne trgovine na otoku Daihehe, grad je oživio.

Na udaljenosti od oko 30 km od mjesta Heihe povijesni grad Aigun. Ovo je dio povijesti ne samo pokrajine, već zemlje kao cjeline. Tamo je potpisan sporazum s carističkom Rusijom u vezi sa Aigunom.

Među mnogim odmaralištima Kine u Heihe gradu na pet jezera, koji su također pozvani Geopark Udalanschi, sada možete opustiti dušu i tijelo. Postoje medicinska odmarališta, znanstvena istraživanja i jednostavno organiziranje izleta za goste koji žele upoznati ljepotu lokalne prirode. Najbolje je uživati ​​u pogledu s Crnog brda: prije nego što otvorite nevjerojatnu kombinaciju lava krajolika s termalnim izvorima.

U potrazi za zabavom u Heiheu idite u odmaralište Vonyuhu. Za ljubitelje ekoturizma, ovo će mjesto postati vrhunac programa unutar poznavanja grada. Kombinacija snježnih planina s gustom šumom i prekrasnim jezerom Vonyu pogodno je za odmor i skijanje. Na skrivenom jezeru obično se organiziraju klizanje na ledu, zimski jedrenje i ostali sportovi.

Jedna od prirodnih atrakcija Heihe je "Veliki medvjed". To su sedam izvora s mineralnom vodom, koji se nalaze u obliku konstelacije. Voda se naziva izvorom dugovječnosti, budući da je vrlo bogata karbonatima. Oko slikovite šume, svježeg zraka, pa čak i nekih vrsta divljih životinja.

Nedavno je postao popularan u gradu za iznajmljivanje bicikala. Tijekom svog odmora u Heiheu, svakako pronađite ovu neuobičajenu atrakciju u obliku "zelenog parkirališta" bicikla. Upravo ste došli i ostavite polog, a zatim vozite po gradu i okolici, koliko želite i dajte bicikl.

heihe grad 1 heihe grad 2 heihe grad 3
heihe grad 4 heihe grad 5 heihe grad 6
heihe grad 7 heihe grad 8 heihe grad 9
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

44 − = 41

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: