Profili profila

profile profila

Vijenci profila su lagane konstrukcije s posebnim stazama za trkače ispod zavjesa, koji služe kao vodiči i osiguravaju im neometan pokret. Mogu se instalirati za podizanje ili klizanje vrsta zavjesa. Konstrukcije su jednostavne za instalaciju, ne trebaju posebnu njegu i nisu vrlo jednostavne za upotrebu.
Vrste profilnih vijenaca

Vrste profilnih vijenaca

Profili profila za zavjese su strop i zid. Svaki model može se pričvrstiti na zid, strop ili u otvor prozora pomoću posebnih ruku. Broj redaka u njima varira - od jednog do pet. Višeslojni okvir omogućuju dizajn višeslojnih zavjesa skladbi različitih težina s tulle, zavjese, lambrequins, svagami.

profilni okvir 1 profilni okvir 2 profile profila 3

Vrtni profil aluminija - Trajna, izgleda čvrsta i izvrsna. Može se saviti ispod prozora zaljeva, izbočiti u liniji, sastaviti poligonalnu konstrukciju. Postoje posebni dijelovi za okretanje za izradu složenih geometrijskih oblika u dizajnu. Zglobovi dijelova ne sprječavaju da se trkači slobodno kreću duž žljebova. Gotovo u svim konstrukcijama takvih vijenaca postoji mogućnost ručne ili električne kontrole pogona.

profilni okvir 4 profilni okvir 5 profile profila 6

Plastična fleksibilna profilna vijenca lako je dati bilo koji oblik koji odgovara geometriji prozora. Profil proizvoda može se saviti u bilo kojem smjeru i stvoriti zaobljenu ili isprekidanu liniju.

profilni okvir 7 profilni okvir 8 profilni okvir 9

Profili ukrasnih vijenaca dopunjena prekrasnom baguette za maskiranje pričvršćivanje zavjesa tkanina.

profilni okvir 10 profilni okvir 11 profilni okvir 12

Aluminijski stropni profili od bijele, srebrne boje popularni su u dizajnu elegantnog interijera. Takvi su proizvodi moderno rješenje za ukrašavanje prozorskog otvora ili dijeljenje prostora u zonama. Učinit će interijer elegantnim, udobnim i lijepim. Profili profili - funkcionalan dodatak unutrašnjosti kuće ili ureda.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

9 + 1 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: