Tamni parket

tamni parket 0

Tamni pod je prekrasan dizajnerski potez, s ciljem da unutrašnjost bude još elegantnija i respektabilna. Na kontrastu od mraka i svjetla, vrlo je korisno igrati, čineći prostor skučen i plemenit. Naravno, pri tome morate biti u stanju pravilno postaviti naglaske i odabrati pravu boju zidova, namještaja i drugih detalja interijera.

Prednosti tamnog parketa u unutrašnjosti

Prije svega, odmah dođite u vezu s prirodnošću, s tamnom zemljom pod nogama. Posebno to bi trebalo interesirati privrženicima eko-stila.

Još jedna prednost dizajna je mogućnost igranja s prostorom. Vizualno, tamni pod može suziti sobu, ali čim zidne slikate u svijetloj sjeni, učinak će se pokazati sasvim suprotno - soba će se proširiti ispred očiju. Pogotovo ako odaberete oblik V-oblika parketa.

Dodatne prednosti tamnog parketa su uvažavanje i strogost izvedenog dizajna prostorije. Ljepota i stil takvih podova nikada ne odlazi iz mode i ne gubi važnost.

Nijanse tamnog parketa

Tamni parket ne znači da je pod uvijek crna. Postoje mnoge druge nijanse. Na primjer, tamnosmeđi parket daje mnogo zanimljivih mogućnosti, čak i ovisno o tome kako svjetlost pada na nju. Smeđi kat pogodan je i za klasični stil i za modernu minimalizam.

Tamno sivi parket daje prostoru posebnu profinjenost. Rijetke sive boje stvaraju jedinstvenu atmosferu opuštanja i hladnoće.

Tamni krovni podovi također su izvrsna opcija, posebno u kombinaciji sa žutim i pješčanim bojama u ostatku prostorije.

Crni pod je elegantno rješenje za uređenje sobe u minimalističkom stilu. Istodobno, trebali biste pokušati dodati više svjetlosnih boja u sobu - u presvlaku namještaja, zidnih ukrasa, tekstila.

tamni parket 1 tamni parket 2 tamni parket 3
tamni parket 4 tamni parket 5 tamni parket 6
tamni parket 7 tamni parket 8 tamni parket 9
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

18 + = 28

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: