Pobačaj soli

fiziološkom pobačaju

Sol pobačaj odnosi se na različite pobačaja koji se provode u kasnijim fazama trudnoće. Posljednjih godina njegova je upotreba ograničena zbog opasnih posljedica za život i zdravlje žena. Načelo njenog ponašanja razlikuje se od pobačaja, provodi se lijekom ili kirurškim zahvatom.

Načelo djelovanja abortusa soli

Na početku pobačaja kloridom, liječnik je ispustio oko dvjesto milijuna amnionske tekućine iz amnionske tekućine, a zatim je umjesto njega pumpao u istoj količini slane otopine. Dakle, dijete je u otopini soli i umre za nekoliko sati. Uzroci smrti su brojni opekotine, trovanja, krvarenje u mozak.

Vađenje djeteta iz maternice, u pravilu, odvija se jedan dan nakon smrti. Čudno, ali postoje slučajevi u kojima nakon pobačaja soli, dijete ostaje živo, ali, nažalost, ostaje nevažeći. Takva djeca izgledaju poput kipuće kipuće vode.

Liječnici su pokušavali ne koristiti ovu metodu dugi niz godina. Do danas, većina pobačaja se obavlja kirurški. Dijete je razbijeno i nema šanse za preživljavanje.

Važne točke

Nakon što je odlučila na takav korak, žena bi trebala shvatiti da kasni termini trudnoće upućuju na to da je dijete gotovo potpuno formirano, a pobačaj s fiziološkom otopinom donijet će mu paklensku mučninu. Neke žene koje su doživjele ovaj užasni postupak, razgovarale su o svojim osjećajima nakon što su uveli otopinu soli. Dakle, oni tvrde da beba počinje praktički izbiti kako bi izbjegao ove strašne mučenja. Kod žena ova vrsta postupaka često uzrokuje psihološke probleme. To ne čudi. Pobačaj je već trauma tijelu i psihi, pa čak i takvoj barbarskoj metodi, a još više. Na suvremenoj razini medicine i farmakologije nije nužno dovesti pitanje na takav nečovječan način prekida trudnoće.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

97 − = 87

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: