Blanker af mulber til vinteren

emner fra morbær til vinteren

Mulberry, eller som det også kaldes mulberry træ eller morbær, hver sommer forkæler os med sine søde, saftige og lækre bær, som også er meget nyttige.

Hvad kan du lave mad fra mulberry til vinteren?

Som enhver anden bær kan mulberry høstes til fremtidig brug. Den kan frosne ved at lægge den første time i en fryser med et lag, og derefter hælde i en fælles pakke, binde, tidligere fjerne luften og sendes til opbevaring i fryseren.

Mulberry er også helt tørret. Hertil kommer, at bærene lægges på et bageplade i et lag og efterlades i frisk luft væk fra direkte sollys i fem til syv dage med regelmæssig blanding.

Hvis den vaskede morbær er passeret gennem en juicer, får vi som følge heraf juice, som efter sødning og sterilisering lidt kan lukkes om vinteren og nyde smagen af ​​mulbærjuice hele året rundt. Til samme formål er syltetøj eller syltetøj kogt af frisk morbær, som, hvis den er korrekt forberedt, er perfekt bevaret, selv under capronhætter er perfekt.

Nedenfor giver vi et par opskrifter af mulberry blanks til vinteren.

Marmelade fra morbær til vinteren

ingredienser:

  • Friske bær af Mulberry - 1 kg;
  • granulat - 1,2 kg;
  • citronsyre - 2,5 g.

forberedelse

Mulberry bær vaskes i vand, lægges i emaljeholdige retter, hæld sukker, bland og lad være alene i tre til fire timer for at isolere saften. Sæt derefter på komfuret og kog, regelmæssigt omrøring. Reducer varmen til et minimum og kog i ca. en time, omrør lejlighedsvis og tag skummet af. I slutningen af ​​tilberedningen smider vi citronsyre, omrøres godt og hældes straks ud på presteriliserede krukker og ruller dem med kogte låg. Vi pakker det med et varmt tæppe, før du køler ned, så læg det til opbevaring, helst i et køligt og nødvendigvis på et mørkt sted.

Komposit af kirsebær og morbær til vinteren

ingredienser:

  • Friske bær af Mulberry - 100 g;
  • marmelade marmelade til vinteren

  • friske bær af kirsebær - 200 g;
  • granuleret sukker - 1 glas;
  • citronsyre - 0,5 tsk.

forberedelse

Kirsebær bær og mulberries vaskes, tørres og anbringes i en vasket og steriliseret 3 liters krukke. Tilsæt sukker, citronsyre, hæld bratt kogende vand, rul med kogt låg, drej bunden op og lad den være helt afkølet, pakket i et varmt tæppe.

Vi gemmer compote på et køligt mørkt sted.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

79 − = 73

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: