Jordbær med sukker til vinteren uden madlavning – de bedste ideer til fremstilling af rå syltetøj og bær frost

Jordbær med sukker til vinteren uden madlavning - de bedste ideer til fremstilling af rå syltetøj og bær frost

Ved varmebehandling mister bær en betydelig del af vitaminer og værdifulde egenskaber, så det er tilrådeligt at høste dem i det mindste delvist i frisk form. Jordbær med sukker til vinteren uden madlavning, kogt ifølge en af ​​de beviste opskrifter, bliver det bedste vitamin delikatesse i lavsæsonen.

Hvordan man laver jordbær med sukker?

For at lave rå jordbær med sukker viste sig ikke kun brugbar, men også lækker, du skal kende detaljerne i dens billet til langsigtet opbevaring på en traditionel måde eller ved at bruge mere originale dokumenterede teknologier.

 1. Før du går i gang med en opskrift, skal bærene vaskes grundigt og afklemmes med stængler.
 2. Tilberedte jordbær spredes på et håndklæde og giver et godt tørt.
 3. Berrymasse er malet på en bekvem og tilgængelig måde: Drej i en kødkværn, slib i en blender eller bare knæ det med en tolstalk.
 4. Tilsæt jorden jordbær basen med sukker, rør, og hvis den leveres af opskriften, forlade et stykke tid, omrøring lejlighedsvis, for at adskille saften og opløse de søde krystaller.
 5. Den resulterende masse spredes i steriliserede krukker, de lukkes løst med låg.
 6. Jordbær med sukker, tilberedt til vinteren uden madlavning, skal opbevares i køleskab, i kælder eller på et andet køligt sted.

Jordbær tørret med sukker - en opskrift om vinteren

jordbær mashed med sukker opskrift til vinteren

Den enkleste basale opskrift af billet giver et glimrende resultat og giver dig mulighed for at få den mest nyttige og samtidig lækre godbid, som du blot kan smøre på et stykke brød eller bruge en snack med te. Forberedelse af friske jordbær med sukker til vinteren er elementær, uden unødig besvær.

ingredienser:

 • jordbær - 1 kg;
 • granulat - 1,5-2 kg.

forberedelse

 1. Friske jordbær skyller, rent, tørt.
 2. Bæremassen males på enhver tilgængelig måde, blandet med sukker og lagt i tørre, steriliserede på forhånd skibe.
 3. Dæk emnet med capronkogte låg.
 4. For at opbevare jordbær er mousse med sukker anbragt på køleskabets eller i kælderen.

Jordbær i deres egen saft med sukker

jordbær i deres egen saft med sukker

Jordbær med sukker til vinteren uden madlavning kan tilberedes og hele bær. I dette tilfælde hældes den tilberedte bærmasse i lag sukker og efterlades for at adskille saften. Det er bedre at lade bærene brygge om natten eller mindst otte timer, fra tid til anden at omrøre beholderens indhold for at maksimere opløsningen af ​​søde krystaller.

ingredienser:

 • jordbær - 1 kg;
 • granuleret sukker - 1-1,5 kg.

forberedelse

 1. De vaskede bær lindrer stilkene med haler, falder i søvn med sukker i en egnet beholder.
 2. Når jordbær med sukker er infunderet og lades ned i saften, pakkes det i omhyggeligt steriliserede tørre krukker, dækkes med kogte låg og sendes til opbevaring i køleskab.

Jordbær gennem en kødkværn med sukker

jordbær gennem en kødkværn med sukker

Perfekt bevaret i løbet af året jordbær, snoet med sukker på følgende opskrift. Det er vigtigt at vælge modne, men ikke beskadigede bær til høst uden tegn på skade og tegn på ødelæggelse. Kødkværnets metaldele, som kommer i kontakt med jordbærene under slibning, skal koges i 15 minutter og tørres.

ingredienser:

 • jordbær - 1 kg;
 • granuleret sukker - 2 kg.

forberedelse

 1. Friske jordbær er sorteret, vasket, renset og passeret gennem en steril kødkværn.
 2. Den knuste bærmasse kombineres med sukker, blandet, spredes i steriliserede beholdere og påfyldes på bøjlerne.
 3. Hæld et lag sukker på toppen af ​​bærmassen til halsen på krukken, dække beholderne med kogte låg, læg på køleskabets hylde til opbevaring.

Jordbær i en blender med sukker

jordbær i en blender med sukker

Særligt velsmagende er mashed jordbær med sukker til vinterblenderen. I modsætning til tidligere variationer i dette tilfælde knuses bærene sammen med sukker, som under forarbejdningen har tid til at opløses helt eller delvis. Den resulterende bestand er velsmagende i sig selv eller vil være en god tilføjelse til pandekager, fritter eller andre søde retter.

ingredienser:

 • jordbær - 1 kg;
 • granulat - 1,5 kg.

forberedelse

 1. Forberedte skyllede, vasket, tørrede og skrællede bær blandes i en skål med sukker.
 2. Behandl den resulterende masse med en nedsænkningsmiddel eller slip den i skålen af ​​en stationær anordning. Benet på apparatet eller skålen koges og tørres før brug.
 3. Stænk berry sød masse på sterile beholdere, dæksel med låg, kork.

Jordbær klumpet med sukker - opskrift

jordbær pounded med sukker opskrift

Knuste jordbær med sukker til vinteren vil glæde fans af blanke med en heterogen struktur. Bær under mekanisk forarbejdning med en tolstalk eller gaffel knuses delvist og mærkes med brug af slik. Denne metode er måske den mest besværlige, men resultatet er værd at gøre.

ingredienser:

 • jordbær - 1 kg;
 • granulat - 1,5 kg.

forberedelse

 1. Forberedte bær knudet med et knus eller en gaffel, sat i en skål, dækket med sukker, blandet, efterladt i flere timer, fra tid til anden blanding.
 2. Derefter lægges jordbær i sukker uden madlavning på sterile beholdere, dækket med låg og sendt til opbevaring i kulden.

Blåbær og jordbær med sukker

blåbær og jordbær med sukker

Fremragende naboer er blåbær med jordbær, gnides med sukker. Værdien af ​​den resulterende billet er indlysende, og ved hjælp af en sådan delikatesse regelmæssigt om vinteren kan du ikke kun styrke immunsystemet, men også forbedre tilstanden af ​​nethinden betydeligt. Overraskende også smag karakteristika sødme.

ingredienser:

 • jordbær - 0,5 kg;
 • blåbær - 0,5 kg;
 • granulat - 1,5 kg.

forberedelse

 1. Blåbær og jordbær er sorteret, blandet med sukker og jorden med en nedsænket blender eller i en stationær skål.
 2. Den resulterende søde bæremasse er lagt på tørre, steriliserede beholdere, dækket tæt med låg og anbragt på køleskabets hylde.

Jordbær med jordbær mashed med sukker - opskrift

jordbær med jordbær opskrift med sukker

Jordbær med sukker til vinteren, tilberedt efter følgende opskrift, er ikke mindre velsmagende og appetitvækkende. I dette tilfælde kombineres skovbærene med jordbær, der er mere tilgængeligt og kan helt erstatte den manglende del af jordbærbær, som ikke altid kan indsamles i den ønskede mængde.

ingredienser:

 • jordbær - 0,5 kg;
 • Jordbær - 0,5 kg;
 • granulat - 1,5-2 kg.

forberedelse

 1. Jordbær, som jordbær, vaskes, fjernes med pedicels med sepals, udfoldes på et håndklæde for at tørre.
 2. Knus bærmassen på en hvilken som helst tilgængelig måde, bland den opnåede base med sukker og udfolde den over tørre, steriliserede krukker.

Hvordan fryser jordbær med sukker til vinteren?

hvordan man fryser jordbær med sukker til vinteren

Hvis der er ledig plads i fryseren og ikke forlader ønsket om at få en mindre sød godbid, så er den bedste måde at forberede den følgende opskrift på. Jordbær frosset med sukker vil bevare alle deres egenskaber til fulde, forblive frisk til smag og behagelig i tekstur. Du kan fryse delvis eller fuldstændigt knuste bær eller sukkerfyldte hele bærprøver.

ingredienser:

 • jordbær - 1 kg;
 • granuleret sukker - 500 g.

forberedelse

 1. Jordbær skylles, rengøres, spredes på et håndklæde og får lov til at tørre helt fra fugtighedsdråber.
 2. Om ønsket knuses bærene, indtil den ønskede tekstur opnås, blandes med sukker og pakkes i batchpakker, beholdere eller andre beholdere.
 3. Send emnet til opbevaring i fryseren.
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

31 + = 33

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: