Rødbeder i ovnen i folie

rødbeder i ovnen i folie

Bages i folien i ovnen er roer et glimrende supplement til enhver salat. Takket være varmebehandlingen bliver grøntsagens saftige og bløde. I dag vil vi fortælle dig nogle måder at forberede det på.

Hvordan laver man rødbeder i en ovn i folie?

ingredienser:

  • fint salt - til smag;
  • sukkerroer - 4 stk.

forberedelse

Ovnen antændes og opvarmes til en temperatur på 200 grader, og indstiller grillen til et gennemsnitligt niveau. Formen til bagning er foret med aluminiumsfolie. Rødbeder vaskes grundigt, bladene fjernes, og halen forbliver intakt. Vi spred roten på et håndklæde og tørre det forsigtigt. Derefter skifter vi sukkerroerne i den tilberedte form og drysses det let med salt. Top med folie og omhyggeligt fastsætte kanterne. Vi sender emnet til en forvarmet ovn og bages 50-90 minutter afhængigt af grøntsags størrelse. Før vi får rødbederne tager vi et tandstikker og tjekker beredskabet og piercerer grøntsagen på flere steder. Skift forsigtigt rødbederne i en plade og køl den. Derefter skæres forsigtigt af ponytails og overdelen. Vi renser det fra huden, skylles med varmt vand og skæres i tynde skiver.

Rødbeder i ovnen i folie

ingredienser:

  • sukkerroer - 400 g;
  • sød fløde fedtfattig - 70 ml;
  • krydderier;
  • ost - 40 g;
  • friske grønt - til dekoration;
  • Smør - 10 g.

forberedelse

Ovn sukkerroer folie, ovn pre-antænde og opvarmes til en temperatur på 180 grader, ved at indstille gitteret til det gennemsnitlige niveau. Grøntsager vaskes godt og tørres. Derefter sættes det tæt i folie og send det til bage, indtil det er færdigt i den forvarmede ovn.

Hvor meget til at bage rødbeder i folie i ovnen?

Dette vil tage cirka en time, afhængigt af størrelsen af ​​roten. Rettigheder er verificeretbagning beets i ovnen i folie med en træspyd.

Grøntsager tages forsigtigt ud, udfoldes og spredes på en flad plade. Så rense roerne fra huden blidt fjernes med en kniv kerne og præforme lå i en bradepande, fnug smør. Saltning, peber til smag og i hvert hulrum sætter vi lidt fedtfattig creme fra. Drys revet ost, dække folieark og bages et par minutter i en varm ovn ved 180 grader. Det er alt, lækker og sund roer klar. Vi serverer det som en snack, dekoreret med knuste friske urter.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

79 − = 76

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: