Rihanna u kupaćem kostimu

Rihanna u kupaćem kostimu

Aktivni korisnik socijalne umrežavanje zvijezde, poznati r'n'b pjevačica Rihanna je nedavno objavio svoje slike u kupaćem kostimu, opet pokazujući više-milijun dolar javnosti (ali samo u Instagram 40 milijuna. Korisnici se pretplatili na njega) lijepe, tonirana tijela i tetovaže na bokovima i prsima.

Rihanna u zavodljivoj bikini

Američka pjevačica je na odmoru sa svojom djevojkom, fotografkinjom Melissa Ford, koji se, pak, uspio napraviti puno profesionalnih fotografija slavne osobe. Dakle, na jednoj fotografiji ljepota Rihanna uživali u suncu u ružičastom bikiniju, držeći čašu vina, s druge strane - u seksi crnoj bikini stoji u sredini banket sala, ili kupanje u bazenu.

Rihanna u kupaćem kostimu s otvorenim leđima Rihanna u ružičastom bikini Rihanna u crnom bikiniju
Rihanna u crnom kupaćem kostimu Zavodljivi oblici Rihanna Rihanna tetovaže

Nije ni čudo, ali za samo nekoliko sati ove su fotografije uspjele postići više od 10 tisuća. Što možemo reći, ali je pjevač, koji je prošle godine postao prvi svjetski izvođač, čija je prodaja premašila prag pojedinačno 100 milijuna dolara., Zna kako iznenaditi publiku.

"Vruće" slike Rihanne na plaži

Kako vaša slavna osoba provodi blagdane? Ispada da 28-godišnja pjevačica voli odmarati se na svojem voljenom Barbadosu. Nedavno, ona je posjetila poznatu karnevalski Kadoment dan u jakom kupaći kostim s modernom frizurom i šminkom. Djevojka zna da je uvijek u središtu pozornosti, ali zato čak i kad o tome voziti ploča s lopaticama, ispred navijača i paparazza pojavio naoružani: na sunčanoj plaži odjeće i pribora.

Osim toga, ovo nije jedini put kada je na plaži slavna osoba izgledala više nego seksi i ženstveno. Primjeri ovoga mogu se nazvati bezbrojnim. Dakle, dok su se opustili u Tajlandu, djevojka je pokazala tanak lik i oblike zalijevanje usta, u crnom kupaćem kostimu s tkanjem na leđima.

Što reći, ali slike Rihanne na plaži su uvijek zasićene pozitivnom energijom, unutarnjom snagom. Svijetle boje, elegantni kostimi, nevjerojatna frizura, šminka, ukrasi - sve to sliči stvarnoj duga.

Rihanna u žutom kupaćem kostimu Rihanna u zatvorenom kupaćem kostimu Rihanna u zelenoj bikini
Rihanna u kaubojskom kapu i kupaći kostim Rihanna se bavi paddleboardom Rihanna pliva u bazenu
Rihanna na odmoru u Barbadosu Rihanna na odmoru u Tajlandu Rihanna na plaži u kupaćem kostimu
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

6 + 1 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: