Vintage slika

berba slika

Nisu sve moderne djevojke poštuju vintage stil unatoč popularnosti u modnom svijetu. Netko smatra takvu odjeću kao bakinovu arsenalu. Ali postoje i oni koji vole slikovne slike, kao glavni stil za sebe. Pogledajmo što su trendovi povezani s ovim neobičnim smjerom i koje su njegove glavne značajke?

Vintage slika u odjeći

Prije svega, vrijedno je napomenuti da je slika u vintage stilu podrazumijeva prisutnost samo dizajnerskih modela odjeće. To znači da tvornički stilovi velikih produkcija neće prenijeti cjelokupnu ideju sofisticiranosti i sofisticiranosti. Najpopularnija odjeća za žensku vintage imidžu su haljine. Sam model može se odabrati iz modnih zbirki, od 10. do osamdesetih godina prošlog stoljeća. Tako se naglašavaju vintage haljine, naglašavajući ženstvenost - susjedni keksi, uglednu strukovitu zonu, leteći suknju ili suženi vreći midi. Danas, slični stilovi također su zastupljeni u najnovijim zbirkama. Međutim, moderne haljine a-la prošlog stoljeća sadrže samo relevantne za te vremenske obrasce. Obrada je modernizirana. Za vintage slike karakteristične su šupljine, prošireni rukavci, osjetljivi elementi.

Biljna slika može se stvoriti uz pomoć lijepe bell-suknje od umjerene duljine, uski model u podu, pola sunca. Ove ženske odjeće je odabrati nježnu bluzu s širokim rukavima ili opremljenom jaknom od tweeda.

vintage image10 vintage image11 vintage image12
vintage image13 vintage image14 vintage image15

Vintage slika i pribor

Sastavni dio berbe slike je dostupnost pribora. Nužno da je u rukama djevojka mora biti laconic torbica. U pravilu, ovo je uredan model male ili srednje veličine na kratkoj ručki. Popularni dodatak slici u vintage stilu su rukavice. Ovaj pribor neće biti funkcionalni predmet ormara, već samo ukrasni. Ali to su rukavice koje dodaju dodir otajstva i lagani šarm cijelom pramcu. Još jedan popularan pribor za sliku u stilu čarobnih kapa od čelika. Danas, ovi modeli su izrađeni od trilby modela ili kuglana.

vintage image1 vintage image2 vintage image3
vintage image4 vintage image5 vintage image6
vintage image7 vintage image8 vintage image9
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

1 + 7 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: