Billedet af Harley Quinn på Halloween

billede af harley quinn til halloween

I dag er det for en skør Halloween-ferie blevet mere presserende at sætte billeder af populære filmhelte, hvis tegn fuldt ud svarer til natten for alle hellige. Vampyrer, hekse, zombier og mumier er efterhånden blevet kedelige og er blevet rutinemæssige daglige buer for denne dato. Hvor det bliver mere originalt at komme frem for alle på billedet af Freddy Krugger eller Edward Scissorhands. Men trods alt er de fleste af horrorfilmens helte mænd. Hvad gør pigerne, der også ønsker at tiltrække opmærksomhed på ferien? Den mest populære måde i dag var Harley Quinn på Halloween.

Harley Quinn på Halloween

Handler som Harley for Halloween er ikke bare spektakulær, det er fantastisk. Den sexede kæreste i Jokker, den sværeste fjende fra Batman, er trods alt af serien "Selvmordskampe" præget af utroligt attraktivt, lyst udseende og en forbitret karakter i de negative helte. Lad os finde ud af, hvad Harley Quinn skal være som til Halloween.

Harley Quinn Kostume til Halloween. Tøj af hovedpersonen fra serien "Selvmordskamp" er en sexet mini-dragt i sportslig stil. Mini shorts og en jakke er præsenteret i en blå-rød farve. Stylister tilbyder et lignende udseende af læder eller satin, hvilket giver endnu mere effekt til billedet. Harleys jakkesæt suppleres af en løs kort t-shirt med en revet indretning og det samme trikotiske strømpebukse. Sko fra seriens største skurk - høje hæle.

billede af harley quinn til halloween 1 billede af harley quinn til halloween 2 billede af harley quinn til halloween 3

Makeup til Harley Quinn på Halloween. Make-up af Joker's kæreste er i stand til at køre vred, såvel som hele sit billede. Harleys øjne måler ikke det samme: en med lyse blå skygger, den anden med rød, som passer til tøjet. Quinns læber er altid fulde af røde, bortset fra episoder, hvor hendes sminke smøres og blandes med snavs.

billede af harley quinn til halloween 4 billede af harley quinn til halloween 5 billede af harley quinn til halloween 6

Harley Quinn's Frisure til Halloween. Original og styling af en populær skurk. Hendes frisure består af to lange haler, hvis ender er malet blå og rød.

billede af harley quinn til halloween 7 billede af harley quinn til halloween 8 billede af harley quinn til halloween 9
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 82 = 85

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: