Kjole på en rem-loop

kjole på en stroppe halter

Kjole på stroppen - fashionabel kjole stil til den kommende sommersæson. Åben skuldre, accentueret halslinje ser feminin og sexet ud. På en varm dag vil en sådan model komme til nytte.

Kjoler med båndløb - skabelsens historie

Ideen om denne kjole er ikke ny, for første gang blev denne stil udgivet i begyndelsen af ​​det 20. århundrede. Han var repræsenteret i sin samling af den berømte modedesigner Madeleine Vionne, hun bar ham til aftenkjoler, fordi en kjole med nøgne ryg og skuldre, slidte på dagen og uden grund, blev betragtet som en mauveton.

I Madeleine's præstationer var kjole på stroppeløkken luksuriøs, det understregede alle charmerne i en smuk figur, på nakken havde den en lille lås. Lidt senere blev ideen hentet af Coco Chanel. Hun brugte en rem-loop som et element i designet af badetøj og kjoler til hver dag.

Madly populære denne model af kjole blev lavet af Merlin Monroe, da dukkede op i det på skærme.

Kjole på en rem-loop - med hvad skal man bære?

I øjeblikket er der mange variationer af denne kjole. Det kan være lang, kort, midi. Hans hæm har ofte form af en flare, der ligner den der svulmede på et berømt billede med Marilyn Monroe. Også bedøvelse ser lige eller passende kjole på stroppen. Løkkebøjlen afgrænser ikke designernes fantasi, og i skabelsen af ​​skæringen kan den være rund og V-formet, have en stand. Ja, og båndet selv løkken er lavet som et stykke, og en dobbelt, hvis ender er bundet på siden eller bagsiden.

Denne kjole kræver opmærksomhed med hensyn til valg af tøj, tilbehør og sko:

  1. Bryde bæltebånd er uacceptable for en selvrespektende kvinde, så for en kjole på stroppen, få tøjet med en løkke gennem halsen eller med krydsremme på brystet. BH stropløs eller limede kopper kan også hjælpe dig med at se perfekt ud.
  2. Designere anbefaler ikke at bære nogen cervical ornamenter med dette outfit. I dette tilfælde er det muligt at begrænse dig til øreringe og et armbånd.
  3. Sko til aftenkjoler på stroppeløkken er bedre at vælge på en højhæl, til hverdagspassede tøjsko, sandaler, sandaler.

Glem ikke kjolekode. Når du skal sætte denne kjole på et job eller et forretningsmøde, skal du tænke på, hvordan du kan dække dine skuldre. Måske forresten, en lys jakke eller bluse.

kjole med beaded loop1 kjole med beaded loop2 kjole med beaded loop3
kjole med beaded loop4 kjole med beaded loop5 kjole med beaded loop6
kjole med beaded loop7 kjole med beaded loop8 kjole med beaded loop9
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 57 = 62

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: