Sharon Stone uden makeup

Sharon Stone uden makeup

Skønhed er ikke udsat for tid, og et slående eksempel er den verdensberømte skuespiller Sharon Stone. Bedøvelse Hollywood-filmstjerne, der spillede hovedrolle i filmen "Basic Instinct", ser virkelig fantastisk ud. Især hvis du tager højde for filmens alder. Denne fantastiske kvinde kan holde sig i god form uden hjælp af plastik og specielle kostvaner.

Skønhedshemmeligheder af Sharon Stone

Venlig og yndefuld og vigtigst selvsikker i sig selv Sharon Stone henviser til den naturlige proces med aldring med humor og tøver ikke med at være offentligt uden makeup. Tværtimod, ifølge skuespillerinden er et minimum af kosmetik en af ​​hendes skønheds hemmeligheder. Naturligvis er dekorative kosmetik én ting, men denne tendens gælder ikke for elementære regler for ansigt og kropspleje.

Sharon Stone, selv uden kosmetik, ser meget bedre ud end mange unge damer, fordi han bekymrer sig om sit helbred og udseende, plejer det regel masser, afslappende bade, meditater, glemmer at anvende fugtighedscreme.

Stjernen til denne dag forbliver et kønssymbol for mange mænd takket være sin smukke figur. Sharon Stone hævder, at hun aldrig sad på svækkende kostvaner, og hemmeligheden om hendes skønhed og harmoni er urtete og fraværet af dårlige vaner, moderat fysisk aktivitet og gåture.

Sharon Stone foto uden makeup

Kendissen er blevet set på gaden mange gange uden make-up og altid i godt humør. Munter og munter Sharon Stone, selv uden sminke, smiler godt på journalisterne, slet ikke bekymret for det mislykkede billede uden sminke. Det viser endnu engang, at kvinden selvfølgelig ikke komplicerer om hendes naturlige udseende, og til en vis grad er stolt af hendes røde aldring.

Sharon Stone uden makeup 1 Sharon Stone uden makeup 2 Sharon Stone uden makeup 3
Sharon Stone uden makeup 4 Sharon Stone uden makeup 5 Sharon Stone uden makeup 6
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 11 = 14

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: