Vest af en ræv

vest af en ræv

En stilfuld og smuk pelsvest af rævskind er ikke en hyldest til mode, men ret selvforsynende og praktiske ting, der vil forskønne hver kvinde. Kun få kan nægte sådan luksus og udelukkende af ideologiske årsager. Alle de andre skal kun vælge den rigtige stil og længde af pelsbeklædningen fra ræven for at harmonisk tilpasse det til dit billede.

Funktioner ved at skære fashionable veste fra ræv

Fordelene ved tøj fremstillet af naturlig pels blev værdsat af menneskeheden i oldtiden. Alligevel undgik folk ved hjælp af pelsprodukter ikke kun koldt vejr, men også stresset deres status og stilling i samfundet. Det kan siges, at lidt er ændret siden da. I dag betyder en sådan ting som en vest af pels ræv også en god smag og en stabil økonomisk situation. Selvfølgelig er en ræv ikke en sabel eller en mink, men det er værd at være et anstændigt beløb, så det er bedre at tage hensyn til alle nyanser før du køber.

Det første du skal beslutte på formen. Uden frygt kan du stole på din egen smag for slanke og høje piger. De vil se godt afkortede og aflange modeller, klassiske monterede eller løse veste fremstillet af pelsskind med en hætte. Elegante, men lave damer skal vælge en forkortet version, og understrege taljen med en tynd rem.

Fur pels kan bruges som en krave finish - dette er en fremragende løsning for ejerne af en storslået buste. Ligeledes kan en kvindes livsstil og stil tjene som kriterium for valg af vestens længde og stil. De piger, der bruger meget tid bag rattet eller i offentlig transport, bør foretrække kortmodeller. Og i en kontorindstilling er en pelsvest mere end midten af ​​hoften. Han er bemærkelsesværdigt "venlig" med en streng skørt-blyant og kjoler laconic cut.

Derudover er det indlysende og en fordel ved veste fra rævskind, nemlig deres forskellige farveskala. Produkterne kan være sorte, røde, grå, hvide, hvilket gør det muligt at opfylde kravene til selv de mest "lunefulde" individer.

Hvad med at bære en pelsvest fra en ræv?

Bekymret over dette og ikke det værd - et stykke eller en kombineret vest fra en ræv passer ind i næsten ethvert billede. På hverdage kan den bæres af en bluse, en turtleneck, en varm sweater, strambukser eller jeans. Faktisk en kombination af pels ærmet og en tynd læderjakke. Som vinterens ensemble anbefaler stylisterne en veste fremstillet af rævskind, der bæres over en drapercoat. Efterbehandling kan tjene som støvler eller ankelstøvler med høje hæle og selvfølgelig tilbehør.

En stilfuld og smuk pels ærmetøs skjorte er en god tilføjelse til en aftenkjole. Forresten, i en sådan sammensætning er det interessant at se et veste fremstillet af rævskind med en hætte.

Hvordan vælger man et kvalitetsprodukt?

At vesten tilfredsstillede sin ejer i lang tid, det skulle være ikke kun smuk, men også kvalitativ. Som regel er specialbutikker ansvarlige for kvaliteten af ​​de tilbudte produkter. Det er dog bedre at se nærmere på produktet:

  1. Sørg for, at vesten ikke er revet, og pelsen er glat og skinnende i hele længden.
  2. Hvis du har hår på dine hænder, der falder ud af vestet, tøv ikke med at afstå fra at købe. Et sådant produkt vil ikke vare halvdelen af ​​tiden.
  3. Det vil ikke være overflødigt at sikre sig pelsens naturlighed, for i det mindste at gøre ondt for at give et anstændigt beløb til en kunstig falsk vilje.
  4. Vær opmærksom på sømme og sømme - strikning af tråde og udeladelser på kvalitetsprodukter er ikke tilladt.
vest af ræven 1 vest af ræv 2 vest fra ræv 3
vest fra ræv 4 vest af ræv 5 vest fra ræv 6
vest af ræven 7 vest fra ræv 8 vest af ræven 9
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

9 + 1 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: