Vintage billede

vintage billede

Ikke alle moderne piger respekterer vintage stilen, på trods af dens popularitet i modeverdenen. Nogen anser sådanne tøj som bedstemorens arsenal. Men der er dem, der foretrækker vintage billeder, som den vigtigste stil for sig selv. Lad os se, hvilke tendenser der er relateret til denne usædvanlige retning, og hvad er dens hovedtræk?

Vintage billede i tøj

Først og fremmest er det værd at bemærke, at billedet i vintage stil indebærer tilstedeværelsen af ​​tøj kun design modeller. Det vil sige, fabrikkens stilarter i storskala produktion vil ikke formidle hele ideen om sofistikeret og sofistikeret. Det mest populære beklædningsgenstand til kvinders vintagebillede er kjoler. Selve modellen kan vælges fra mode samlinger fra 10. til 80. år af sidste århundrede. Således fremhæves vintage kjoler, der understreger kvindelighed - en tilstødende coquette, en fremtrædende taljezone, en flyvende nederdel eller en indsnævret hæm midi. I dag er lignende stilarter også repræsenteret i de seneste samlinger. Moderne kjoler a-la i det sidste århundrede indeholder dog kun relevans for de tidsmønstre. Efterbehandling moderniseres. For vintagebilleder er karakteristiske stivede kraver, udvidede ærmer, delikate elementer.

Et vintagebillede kan skabes ved hjælp af en smuk bjælkeskørt af moderat længde, en smal model i gulvet, en halvsol. Til disse feminine beklædningsgenstande er at vælge en blid bluse med en bred ærme eller en monteret jakke af tweed.

vintage image10 vintage image11 vintage image12
vintage image13 vintage image14 vintage image15

Vintage billede og tilbehør

En integreret del af vintagebilledet er tilgængeligheden af ​​tilbehør. Nødvendigt i hænderne på pigen skal være en lakonisk håndtaske. Som regel er dette en pæn model af lille eller mellemstørrelse på et kort håndtag. En populær tilføjelse til billedet i vintage stil er handsker. Dette tilbehør er ikke et funktionelt emne i garderobeskabet, men kun en dekorativ. Men det er handskerne, der føjer et strejf af mystik og en let charme til hele bue. Et andet populært tilbehør til billedet i stil med vintage steel women's hat. I dag er disse modeller lavet af filt i en trilby mode eller en bowler.

vintage image1 vintage image2 vintage image3
vintage image4 vintage image5 vintage image6
vintage image7 vintage image8 vintage image9
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

48 − 40 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: