Bildet av Harley Quinn på Halloween

bilde av harley quinn for halloween

I dag, for en gal Halloween-ferie, blir det mer presserende å sette på bilder av populære filmhelter hvis tegn helt tilsvarer natten til alle hellige. Tross alt har vampyrer, hekser, zombier og mumier lenge blitt kjedelige og blitt rutinemessige hverdagens buer for denne datoen. Hvor det blir mer originalt å vises før alle på bildet av Freddy Krugger eller Edward Scissorhands. Men tross alt er de fleste av horror av horror filmer menn. Hva gjør jentene som også vil tiltrekke seg oppmerksomhet på ferien? Den mest populære måten i dag var Harley Quinn på Halloween.

Harley Quinn på Halloween

Å fungere som Harley for Halloween er ikke bare spektakulær, det er fantastisk. Tross alt er den sexy kjæresten til Jokker, den sverige fienden til Batman, fra serien "Selvmordsforening" preget av utrolig attraktivitet, lyst utseende og en forbitret karakter som er iboende av de negative helter. La oss finne ut hva Harley Quinn skal være for Halloween.

Harley Quinn Kostyme til Halloween. Klær av hovedpersonen fra serien "Selvmordskamp" er en sexy mini-drakt i sportslig stil. Mini shorts og en jakke er presentert i en blå-rød farge. Stylister tilbyr et lignende antrekk av lær eller sateng, noe som gir enda mer effekt på bildet. Harleys drakt suppleres med en løs kort t-skjorte med en revet innredning og samme slitne maske strømpebukser. Sko fra den største skurken i serien - høye hæler.

bilde av harley quinn for halloween 1 bilde av harley quinn for halloween 2 bilde av harley quinn for halloween 3

Makeup for Harley Quinn på Halloween. Make-up av kjæresten til Joker er i stand til å kjøre galt, så vel som hele sitt bilde. Harleys øyne maler ikke det samme: en med lyse blå skygger, den andre med rød, som passer til klærne. Quinns lepper er alltid fulle av røde, bortsett fra episoder der sminke hennes sminke og blandes med smuss.

bilde av harley quinn for halloween 4 bilde av harley quinn for halloween 5 bilde av harley quinn for halloween 6

Harley Quinn er frisyre til Halloween. Original og styling av en populær skurk. Hennes frisyre består av to lange haler, og enden er malt blå og rød.

bilde av harley quinn for halloween 7 bilde av harley quinn for halloween 8 bilde av harley quinn for halloween 9
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

63 − 54 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: