Rihanna i badedrakt

Rihanna i badedrakt

Aktiv bruker av sosiale nettverk stjerne, berømt r'n'b sangeren Rihanna har nylig lagt ut sine bilder i en badedrakt, nok en gang demonstrerer multi-million dollar publikum (men bare i Instagram 40000000. Brukere abonnerer på den) en vakker, tonet kropp og tatoveringer på hoftene og brystet.

Rihanna i en forførende bikini

Den amerikanske sangeren hvilte sammen med sin venn, fotograf Melissa Ford, som i sin tur klarte å lage mange profesjonelle bilder av kjendisen. Så, på ett bilde skjønnheten Rihanna varmer seg i solen i en rosa bikini, holder et glass vin, på den andre - i en sexy sort bikini stående i midten av gildehall, eller bade i bassenget.

Rihanna i en badedrakt med en åpen rygg Rihanna i en rosa bikini Rihanna i en svart bikini
Rihanna i en svart badedrakt Forførende former for Rihanna Rihanna tatoveringer

Ikke rart, men i løpet av få timer klarte disse bildene å score mer enn 10 000 liker. Hva kan vi si, men sangeren, som i fjor ble verdens første utøver, hvis salget overskredet terskelen singler 100 millioner., Vet å overraske publikum.

"Hot" bilder av Rihanna på stranden

Hvordan bruker kjendisen sin ferie? Det viser seg at den 28 år gamle sanger elsker å hvile på hennes elskede Barbados. Så nylig besøkte hun den berømte karnevalet Kadoment Day i en lys badedrakt med en stilig frisyre og sminke. Jenta vet at det alltid er i søkelyset, men fordi selv når om å ri et styre med en åre, foran fans og paparazzi dukket opp bevæpnet med: en solfylt strand antrekk og tilbehør.

I tillegg er dette ikke den eneste gangen på stranden kjendisen så mer enn sexy og feminin. Eksempler på dette kan kalles utallige. Så, mens du slapper av i Thailand, viste jenta hennes slanke figurer og vannavannende former, iført en svart badedrakt med veving på ryggen.

Hva å si, men bildene av Rihanna på stranden er alltid mettet med positiv energi, indre styrke. Lyse farger, stilige kostymer, utrolig frisyre, sminke, ornamenter - alt dette ligner på en ekte regnbue.

Rihanna i en gul badedrakt Rihanna i innendørs badedrakt Rihanna i den grønne bikinien
Rihanna i cowboyhatt og badedrakt Rihanna er engasjert i paddleboarding Rihanna svømmer i bassenget
Rihanna på ferie i Barbados Rihanna på ferie i Thailand Rihanna på stranden i badedrakt
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

38 − 31 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: