Vest av en rev

vest av en rev

En stilig og vakker pelsvest av fox pels er ikke en hyllest til mote, men ganske selvforsynt og praktisk ting som vil forskjøre hver kvinne. Bare noen få kan nekte slike luksus, og bare av ideologiske årsaker. Alle de andre må bare velge riktig stil og lengde på pelsbekledning fra reven, for å harmonisk passe den inn i bildet ditt.

Funksjoner for å kutte fasjonable vesker fra ræv

Fordelene med klær laget av naturlig pels ble verdsatt av menneskeheten i oldtiden. Selv da, ved hjelp av pelsprodukter, unngikk folk ikke bare kaldt vær, men også stresset deres status og posisjon i samfunnet. Det kan sies at lite har endret seg siden da. I dag betyr en slik ting som en vest av pelsbok en god smak og en stabil økonomisk situasjon. Selvfølgelig er en rev ikke en sabel eller en mink, men det er verdt et anstendig beløp, så det er bedre å ta hensyn til alle nyanser før du kjøper.

Det første du må bestemme på formen. Uten frykt kan du stole på din egen smak for slanke og lange jenter. De vil se bra forkortede og langstrakte modeller, klassisk monterte eller løse vester laget av rev pels med hette. Elegante, men små damer bør velge en forkortet versjon, og understreke midjen med en tynn stropp.

Fur pels kan brukes som en kragefinish - dette er en utmerket løsning for eierne av en fantastisk bust. Også livsstilen og stilen til en kvinne kan tjene som kriteriene for å velge lengden og stilen på vest. De jentene som tilbringer mye tid bak rattet eller i offentlig transport, bør foretrekke kortmodeller. Og i en kontorinnstilling er en pelsvest lengre enn midten av hoften. Han er bemerkelsesverdig "vennlig" med en streng skjørt-blyant og kjoler laconic kutt.

I tillegg er det åpenbart og en fordel med vester fra Fox Fur, nemlig deres forskjellige fargeskala. Produktene kan være svart, rødt, grått, hvitt, noe som gjør det mulig å tilfredsstille kravene til selv de mest "lunefulle" individene.

Med hva skal jeg ha på en pelsvest fra en rev?

Bekymret for dette og ikke verdt det - et stykke eller en kombinert vest fra en rev vil passe inn i nesten alle bilder. På hverdager kan den brukes med en bluse, en turtleneck, en varm genser, stramme bukser eller jeans. Egentlig en kombinasjon av pels uten ermet og en tynn skinnjakke. Som vinterens ensemble anbefaler stylistene en vev av foxpels som er slitt over en draperjakke. Etterbehandlingen kan tjene som støvler eller ankel støvler med høye hæler, og selvfølgelig tilbehør.

En stilig og vakker pels ermeløs skjorte er et flott tillegg til en kjole på kvelden. Forresten, i en slik sammensetning er det interessant å se en vev laget av Fox Fur med en hette.

Hvordan velge et kvalitetsprodukt?

At vesten fornøyd eieren sin lenge, bør ikke bare være vakker, men også kvalitativ. Spesialforretninger er som regel ansvarlige for kvaliteten på produktene som tilbys. Det er imidlertid bedre å se nærmere på produktet:

  1. Pass på at vesten ikke er revet, og pelsen er glatt og skinnende i hele lengden.
  2. Hvis du har hår på hendene som faller ut av vesten, ikke nøl med å avstå fra å kjøpe. Et slikt produkt vil ikke vare halvparten av tiden.
  3. Det vil ikke være overflødig å forsikre seg om pelsenes naturlighet, for i det minste å gi en anstendig beløp for en kunstig falsk vilje.
  4. Vær oppmerksom på sømmer og sømmer - Stikkende tråder og utelatelser på kvalitetsprodukter er ikke tillatt.
vest av rev 1 vest av ræv 2 vest fra ræv 3
vest fra ræv 4 vest av ræv 5 vest fra ræv 6
vest av reven 7 vest fra rev 8 vest av rev 9
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

17 − 8 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: