Vintage bilde

vintage bilde

Ikke alle moderne jenter respekterer vintage stilen, til tross for populariteten i moteverdenen. Noen anser slike klær som bestemorens arsenal. Men det er de som foretrekker vintagebilder, som den viktigste stilen for seg selv. La oss se hvilke trender som er relatert til denne uvanlige retningen og hva er hovedtrekkene?

Vintage bilde i klær

Først av alt, er det verdt å merke seg at bildet i vintage stil innebærer tilstedeværelse av klær bare design modeller. Det vil si at fabrikkstilene for storskala produksjon ikke vil formidle hele ideen om raffinement og raffinement. Det mest populære plagget til kvinners vintagebilde er kjoler. Modellen selv kan velges fra motesamlinger, fra 10. til 80-årene i forrige århundre. Dermed blir vintage kjoler understreket, og legger vekt på femininitet - en tilstøtende coquette, en fremstående midje sone, et flygende skjørt eller en innsnevret hemme midi. I dag er lignende stiler også representert i de siste samlingene. Imidlertid inneholder moderne kjoler a-la i forrige århundre bare relevans for de tidsmønstre. Etterbehandling er modernisert. For vintagebilder er karakteristiske stivede krage, utvidede ermer, delikate elementer.

Et vintagebilde kan opprettes ved hjelp av en vakker bjellkjørt med moderat lengde, en smal modell i gulvet, en halv sol. Til disse kvinnelige klærne er å velge en mild bluse med en bred ermet eller en montert jakke av tweed.

vintage image10 vintage image11 vintage image12
vintage image13 vintage image14 vintage image15

Vintage bilde og tilbehør

En integrert del av vintagebildet er tilgjengeligheten av tilbehør. Nødvendig i hendene på jenta må være en lakonisk veske. Som regel er dette en fin modell av liten eller middels størrelse på et kort håndtak. Et populært tillegg til bildet i vintage stil er hansker. Dette tilbehøret vil ikke være et funksjonelt emne i garderoben, men bare en dekorativ. Men det er hanskene som legger til et snev av mysterium og en lett sjarm for hele baugen. Et annet populært tilbehør for bildet i stil med vintage stålhatter til kvinner. I dag er disse modellene laget av filt i en trilby-mote eller en bowler.

vintage image1 vintage image2 vintage image3
vintage image4 vintage image5 vintage image6
vintage image7 vintage image8 vintage image9
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

2 + = 4

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: