Disse 7 franske tingene er på tide å stripe “Made in France” for uforskammet løgner!

Det mest romantiske landet i verden har mange "visittkort", inkludert en croissant, løkesuppe og til og med et fransk kyss. Og denne logiske serien kan fortsettes på ubestemt tid, tegne i hodet sjarmerende bilder av en virtuell reise gjennom Paris, men ...

Nå vil vi slippe deg fra himmelen til jorden! Det viser seg at mye av det vi er vant til å vurdere "fransk" på kroppen selv er det ikke. Vel, her er hvordan, for eksempel, den samme croissanten, som faktisk er en "Viennese bagel", brakt av Maria Antoinette fra Østerrike, etter bryllupet med kong Louis XVI.

Og slike åpenbaringer har vi fremdeles så mange som 7, og det er på tide å fjerne dem fra etiketten "Made in France"!

1. Fransk fletning

Fransk spytt

For flere årstider på rad har den franske flettet ledet vurdering av frisørstrendene og er ganske fortjent. Sannheten er svært få mennesker vet at fødestedet til Frankrike kaller dette en praktisk og samtidig raffinerte frisyrer ganske urettferdig, fordi mer enn 6000 år siden, er allerede vevd fletter Alger boende, og da damene i antikkens Hellas (og enda mods!). Vel, den franske begynte å spytte med en lett hånd av den amerikanske magasinet «Home Magazine, som i slutten av det 19. århundre proklamerte denne frisyre rammet av sesongen, og legger til det adjektivet«fransk», for å gjøre det en reell objekt for begjær. Ja, Frankrike er fortsatt en trendsetter, og for 150 år siden har denne markedsføringen også arbeidet!

2. Løkesuppe

Løkesuppe

Du vil ikke tro, men den mest populære parabolen av fransk mat ble faktisk oppfunnet av bønder i det gamle Roma. Men for å bli en ekte kulinarisk mesterverk dårlig kosthold hjalp vanlig legenden om hvordan kong Louis XV, en natt en appetitt og han i all hast kokte kveldsmat av det som finnes i en jakthytte - olje, vann, løk og champagne!

3. Franske Bulldogs

Franske bulldogger

Hvem ville ha trodd at de herlige kattene, ofte portrettert i snor med franske kvinner? Vel, de som er veldig glad i å ha på seg sjømenn og røde bjørner, skulle følge med de engelske damer som dette? Det viser seg at etter den industrielle revolusjonen i Storbritannia dro lokale vevlere på jakt etter arbeid gjennom den engelske kanalen og tok sine bulldoger med dem. Etter en tid begynte disse hundene å gi avkom på et nytt sted, og dessverre - med en defekt i form av miniatyrvekst. Generelt mislikte britene den "syke og mangelfulle" mila, og innbyggerne i Paris ble ganske enkelt forelsket i dem!

4. Fransk manikyr eller "franch"

Fransk manikyr eller

Hvordan visste du ikke at dette universelle manikyret ikke var fransk i det hele tatt, men ble oppfunnet av grunnleggeren av ORLY neglelakkfirmaet Jeff Pink for mer enn 35 år siden i USA? Ja, denne fyren var så engstelig "vtyuhat" Hollywood-skuespiller ny Neil trend som ville være perfekt for alle antrekk, og vil bli kombinert med hvilken som helst farge som han bare tok og la til navnet av de mest beryktede adjektivet "fransk". Og det fungerte igjen!

5. Pommes frites eller pommes frites

Pommes frites eller pommes frites

I dag kaller vi stekt i olje pommes frites takket være det franske ordet "friter", men vi vurderer denne parabolen, sannsynligvis amerikansk, takket være dette lands kjærlighet for fastfood. Men faktisk, forfatterskapet av crunchy snacks opprettholder Belgia hvor dyrke poteter startet før alt - i det 17. århundre og stek den i smør skiver i vintermånedene når fisken fangsten å brødfø seg selv var umulig.

6. Fransk Toast

Fransk Toast

Vel, igjen ble vi lurt! Og det viser seg at oppskriften på brød, gjennomvåt i melk og et rå egg, og deretter stekt i olje ble funnet selv i boka av den gamle romerske kokken Apnius. Og generelt var innbyggerne i mange europeiske land i middelalderen veldig glad i denne retten, kaller den en dessert "fattig ridder", fordi de rett og slett ikke hadde råd til en forfriskende godbit!

7. Det franske kysset

Den franske kyssen

Nå brister vi med vred, men sannheten er dyrere ... Så mens hele froren blir ansett som den beste elskeren, bør det franske kysset tas bort fra dem en gang for alle! Ja, fordi det kom opp med de amerikanske og britiske soldater som var tilbake fra Frankrike etter første verdenskrig og så lidenskapelig kyssing sine koner og kjærester, at denne fusjonen bety lepper snarest måtte gi en egen navn og tildele en klassifisering!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

66 − 65 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: