Hva betyr det “utflukt”? Den høyeste campingplassen av stjerner

Den høyeste campingplassen av stjerner

For flere år siden var emnet for forhold mellom samme kjønn forbudt, i den moderne verden, takket være den seksuelle revolusjonen, endret situasjonen. Mange mennesker, uten frykt for fordømmelse av publikum, erklærer sin orientering. For CIS-landene forblir dette emnet skjult, mange termer forblir ukjente.

Hva betyr "utflukt"?

Dette ordet er av engelsk opprinnelse og i bokstavelig oversettelse betyr avsløring. Ved å uttale det, gjenkjenner en person bevisst andre som tilhører en seksuell minoritet eller at kroppen ikke samsvarer med bevisstheten. For å forstå hva "cum-out" betyr, bemerker vi at lesbiske, homofile, biseksuelle og transseksuelle mennesker (LGBT) bruker denne definisjonen.

Begrepet "kamba out", hvis betydning fikk et visst vitenskapelig grunnlag, ble godt undersøkt av den amerikanske psykologen E. Hooker. Kvinnen tok grundig opp studiet av dette emnet på 50-tallet. Det er et annet lignende begrep - en oppsummering som brukes når folk avslører at en persons tilhører seksuelle minoriteter i voldelig form uten hans samtykke.

Kjendiser som laget en campingplass

Selv om det moderne samfunnet er frigjort, er ikke alle klare til å avsløre sine hemmeligheter, spesielt gitt at det fortsatt er nok folk som fordømmer homoseksuelle. Mange offentlige figurer bestemmer seg for å erklære sin orientering til verden. Camping ute av kjendiser er alltid høyt og tiltrekker seg pressen og publikums oppmerksomhet. Noen bruker denne skandalen for PR.

Den høyeste utkjørselen cuffing

Journalister og vanlige seere er sikre på at mange offentlige mennesker er homofile, bare ikke alle er klare til å være ærlige på dette emnet. Dette skyldes høy risiko for tap av fans og avgifter. Av hvilken som helst regel er det unntak, og noen stjerner er fortsatt åpne for publikum. Blant alle bekjennelsene er det historier som virkelig sjokkert publikum:

 1. Camping ut Ronaldo. En nyhet ble bokstavelig talt blåst opp på Internett, da det ble rapportert at Ronaldo bekjente sin ukonvensjonelle orientering. Det skjedde under den "ekte" kampen "Atletico Madrid", da spilleren til det rivaliserende laget kalte Cristiano Ronaldo homofil, som han svarte med en bekjennelse, og la til at han også er rik. For øyeblikket var det ingen offisiell bekreftelse.
 2. hva er cumming ut1

 3. Camping ut Jodie Foster. Den kjente skuespillerinnen fikk to Oscars og Golden Globes, etter å ha spilt et stort antall roller. Bare å ha besluttet å forlate på den fortjente resten, har hun erklært at den er tiltrukket av kvinner. Et år etter offentlig anerkjennelse giftet Jody en fotograf A. Hedison.
 4. hva er cumming out2

 5. Daniel Craig. Om skuespilleren kjent for James Bonds rolle periodisk var det rykter om hans ikke-tradisjonelle orientering. Oljen ble strømmet i ilden av Daniel selv, som dukket opp med vennene hans i en homofilsklubb. Øyevittner sier at de selv så en filmstjerne som kysser en mann. For øyeblikket har Daniel Craig ikke blitt offisielt gått ut.
 6. som betyr utkjøring 3

 7. Jake Gyllenhaal. Rykter om retningen til skuespilleren dukket opp etter at han spilte homofil. Ekte homoseksuelle hevdet at bare en av dem kunne spille så briljant. For øyeblikket har Jake Gyllenhaal ikke gjort en tur.
 8. hva gjør utflukten 4

 9. Robert Pattinson. Skuespilleren, som ga et intervju med den indiske portalen, sa at flere jenter ikke tiltrekker seg, og han føler følelser for mannen. Til nå prøver millioner av fans å forstå om Robert Pattinson har gjort en campingplass eller ikke, fordi denne portalen ofte produserer "ender".
 10. hva er cumming out5

 11. Angelina Jolie. En talentfull skuespillerinne som mange ganger fikk tittelen på "den vakreste kvinnen", Angelina Jolie, som har hatt en tur i en av intervjuene, er biseksuell.
 12. hva er cumming out10

 13. Cumming ut Ellen Page laget på LGBT-seremonien, Time to Thrive, hvor skuespilleren rapporterte at hun var lei av å skjule sin identitet og lider av offentlige stereotyper.
 14. hva er cumming out11

 15. Kristen Sewart. En av bladerne elsket av mange skuespillere "Twilight Saga", fortalt om hennes biseksualitet, men samtidig har Outing Christie Stewart ikke tenkt å gjøre det, fordi hun ikke anser dette som en stor begivenhet.
 16. som betyr cumming out12

 17. Ricky Martin, Campingen som ble et sjokk for mange, gjorde en bekjennelse på sin hjemmeside. I dag bringer han opp to sønner og planlegger å starte en familie med kjæresten sin.
 18. som betyr cumming out13

Cuming ut av russiske kjendiser

Til de seksuelle minoritetene i Russland er fiendtlige, derfor er åpne utsagn en sjeldenhet. Folk som fortsatt bestemte seg for å ta et slikt skritt, møtte mer med misforståelse og fordømmelse. Noen offentlige personer med ikke-tradisjonell orientering er selv betraktet som gal.

 1. Den mest diskuterte utflukt Panin ut, som deltok i showet "Lie detektor", der han reagerte på kompromisserende spørsmål, inkludert hans orientering. Alexei sa at han er biseksuell.
 2. som betyr cumming out6

 3. Blant sangerne er den mest kjente biseksuelle personen Eva Polna, hvor ute som ikke har overrasket mange fans. Sangeren sa at hun er i nært forhold til PR-regissøren Alexandra.
 4. hva er cumming out7

 5. Datteren til Mikhail Efremov gjorde en utflukt ved å skrive i sitt sosiale nettverk et flott innlegg. En annen jente innrømmet at hun lider av en splittet personlighet.
 6. hva er cumming out8

 7. Skandaløs skuespiller Nikita Dzhigurda i et intervju sa at han snart skulle forvente en følelse fra ham. Etter skilsmissen begynte alle å snakke om hans orientering. Dzhigurda camping ut gjorde det, men det handlet om hans psykiske problemer, ikke seksuelle tilbøyeligheter.
 8. hva betyr cumming ut?

Spørsmål knyttet til emnet - hva betyr begrepet "cumming out", bør ikke oppstå etter forklaringene mottatt. Alle fortjener å leve uten begrensninger og grenser, som viser seg å være ekte, ikke være redd for å bli stenet. Folk har forskjellige meninger om homoseksualitet, men å nekte sin eksistens er minst merkelig.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

38 − = 37

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: