Sensation! 12 vitenskapelige bevis på verdensflommen

Debatten om det faktisk eller ikke var en bibelsk flom, har ikke avtatt i mange år. Tallrike studier har gitt forskere til å gi en rekke fakta som kan tjene som bevis for at denne hendelsen fremdeles skjedde.

En av de mest kjente bibliske legender forteller om verdensflommen, som tilsynelatende renset jorden for syndige mennesker. Samtidig er det skeptikere som tror at dette er alt en oppfinnelse, og ingenting av dette har noen gang skjedd. Nylig har forskere sjokkert publikum og sagt at de hadde funnet noen bevis på en oversvømmelse av Bibelen.

1. Uforklarlige undervannsbyer

uforklarlige undervannsbyer

Selv om verdenshavet ikke er fullstendig utforsket, og ikke engang halvparten, har mange undersjøiske byer og deres rester allerede blitt funnet. Interessant, deres alder faller grovt sammen med tiden for flommen. Et eksempel er undervannsbyen Yonaguni, som ligger utenfor Okinawa-kysten. Det er gamle legender som forteller om undervannsbyen, som ligger på samme sted. Forskerne mener at bygningene ble oversvømt som følge av flommen.

2. Egnet antall personer

Egnet antall personer

Et annet argument, som brukes som bevis, indikerer at hvis det ikke var noen oversvømmelse, som praktisk talt nullgjorte jordens befolkning, ville i dag i stor grad økes antall mennesker som bor på planeten, så vel som et stort antall graver. For øyeblikket er befolkningen ganske konsistent med scenariet: Når befolkningen på planeten Jorden ble redusert til åtte personer.

3. Samme historie

samme historie

En analyse av de gamle skrifter har vist at i nesten alle sivilisasjoner er det legender som forteller om den store flommen som skjedde i fortiden. Det faktum at historier er like i detalj, selv i de sivilisasjonene som aldri har vært i kontakt med hverandre, er overraskende.

4. Dyr som ønsket å unnslippe

dyr som ønsket å unnslippe

Forskere rundt om i verden på forskjellige kontinenter høyt oppe i fjellet finner et stort antall skjeletter av dyr i en uvanlig blanding som tilsynelatende klatret fjellene for å redde seg fra det fremvoksende vannet.

5. Det første skapte tempelkomplekset

det første skapte tempelkomplekset

Denne informasjonen kan ikke betraktes som pålitelig, men dette er en veldig populær antagelse: det er en versjon som Göbekli-Tepe-komplekset var den første strukturen som ble opprettet etter flommen. På murene til templene med 12 tusen historie ble det funnet bevis for eksistensen av vanning og landbruk.

6. Bekreftelse fra Kina

bekreftelse fra Kina

Interessant bevis på flommen er knyttet til det kinesiske språket. Det er hieroglyfer i den, som har en forbindelse med Genesisboken. For eksempel består ordet "skip" av hieroglyffer, som angir slike ord: båt, åtte, munn. Dette kan dechiffreres, som åtte munner - åtte personer som overlevde flommen.

7. Noahs Ark

Noahs Ark

Ifølge gamle tekster har arken etter flommen kommet til jorden på det moderne Tyrkias territorium. På dette punktet motsatte Mount Ararat fant David Allen restene som han hadde tatt for detaljer om Noahs Ark. Interessant, dimensjonene stemmer overens med de som ble beskrevet i de gamle teksten. Blant det lokale området der oppdagelsen ble gjort, blir referert til som Naksuan - "Sion Noah". For øvrig ble utdannelsen kun merkbar i slutten av 1940, etter at jordskjelvet slo seg.

8. Unike lister over sumeriske konger

unike lister over sumeriske konger

Under utgravingen av den gamle Sumer ble det funnet en relik, kalt "Liste over sumeriske konger." Det lister opp linjene som var i statshode før den påståtte flommen, og mest interessant, regjerte de i hundrevis av år. En versjon ble fremført at de dagene levde mye lenger enn moderne mennesker. Etter flommen ble regjeringens perioder mer realistiske. Det er forskere som tror at flommen førte til alvorlige endringer: det påvirket selv folks forventede levetid.

9. Utgravninger av Noahs bolig

utgravninger av Nova residensen

Det antas at den store Noa levde halvveis mellom Babylon og Ur. Det ble oppdaget en gruppe lavhunder her, som ble utgravet i 1931. Forskere har bestemt at under dem er ruinene av tre byer: den øvre refererer til tidspunktet for det tredje Ur-dynastiet, den middelste er byen av gamle sumerere, og den nedre er antediluvian. Laget som tilhører flomens tid ligger mellom midten og den nedre byen, og består av gult gjørme, en blanding av sand og gjørme, som var absolutt alluvial. Det er ingen spor av menneskelig sivilisasjon her.

10. Tilstedeværelse av marine formasjoner på land

Tilstedeværelse av marine formasjoner på land

I 2004 ble det i de fjellrike områdene i Madagaskar funnet spesielle kileformede strukturer, karakteristiske eksklusivt for havbunnen, på land. De dannes som følge av vannaktivitet, for eksempel tsunami. Økarkister har nøye studert området rundt Madagaskar. De konkluderte med at de kileformede strukturer dukket opp på grunn av storskala flom. Det ble også antatt at årsaken er et sjokkkrater under Det indiske hav, som ble dannet på grunn av kometenes fall.

11. Kommunikasjon av luftfartsselskapet og arken

carrier-skip kommunikasjon

I Genesisboken er prosessen med å bygge et kjent fartøy, som har en langstrakt form, beskrevet i tilstrekkelig detalj: arken var helt hermetisk og stabil. Det er vanskelig å forestille seg at en mann på den tiden kunne komme med en lignende design for et unikt skip. Tilsynelatende var det mer enn noen få tips. Det er interessant at moderne flybærere har en lignende design, så de er motstandsdyktige mot storm.

12. Store og verdifulle ruller

flotte og verdifulle ruller

I 1940 oppdaget forskere mystiske skrifter, som de kalte "Dead Sea Scrolls". Analysen av teksten var en åpning, fordi den beskrev Great Deluge og Ark, og i minste detalj. Forresten, forskere, basert på denne versjonen, antyder at arken hadde form av en pyramide.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

51 + = 56

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: