Tren “Tseitnot” for lederen

Tren

Reglene for trening "Tseitnot" for ledere

mål

Planlegging utvikling.

tid

Fra 25 til 35 minutter.

Gruppestørrelse

6-14 personer.

Opplæring og ressurser

Kopi av instruksjonen på antall deltakere.

instruksjon

Det er nødvendig å lese og distribuere instruksjonene til deltakerne.

debriefing

 1. Hvordan klarte du oppgaven?
 2. Hva var vanskelig?
 3. Hva forhindret?
 4. Hva hjalp?

Diskuter flere løsninger.

Hvilke konklusjoner kan trekkes fra diskusjonen?

Vi tilbyr flere varianter av instruksjoner for Time Zeit-øvelsen for ledere.

Alternativ nummer 1

instruksjoner:

Du er leder av en av grenene i Käsler Corporation. I dag har du en vanskelig dag. Du har tenkt å gjøre så mange saker som mulig, som i morgen klokken 07.30 forlater du hovedkontoret i Kiev med en rapport om tilstanden i avdelingen din.

Det er 08.40 om morgenen. I de siste dagene har mange små og store problemer gått på deg: kontormaskinen har brutt ned, føreren er opptatt med å reparere det, sekretæren har mistet en stemme (nervøst). I går startet den store elitutstillingen "Metal-2006". Deltakelse i denne utstillingen er svært viktig for selskapet, ledere på høyt nivå, like respektable besøkende på utstillingen. Dessverre har lederne av firmaet flyttet til jobb med konkurrenter, derfor har dine partnere jobbet på stativet for den andre dagen allerede. Den eneste personen du kan stole på i disse vanskelige dagene er kontorsjefen din. Men du lovte at i dag, slipp henne i dag klokka 17.00, fordi hun har en bursdag i dag. Sekretæren er åpen til 18.00. I tillegg hadde kone i dag et angrep av blindtarmbetennelse, og hun ble tatt til sykehuset. Du husket ved et uhell at barn som allerede har gått til skolen ikke har nøkler til leiligheten, fordi din kone alltid er hjemme og alltid møter dem. Som heldigvis har du gått tom for penger på kontoen, og mobiltelefonen din er midlertidig låst, slik at du ikke kan kommunisere med noen på veien. Heldigvis er din splitter nye Mercedes i utmerket stand. Flytter fra ett punkt til et annet hver gang tar 20 minutter. For å gjøre denne måten raskere er umulig.

I dag må du ha tid:

 1. Du må hente flybilletten i selskapet <Авиатор> for morgendagens forretningsreise. - 10 min.
 2. På verkstedet må du hente skriveren fra reparasjonen for å skrive ut dokumentene for morgendagens tur. Dokumenter er klare - skriv ut 20 min.
 3. Generaldirektør for selskapet <Сервис плюс>, Din VIP-klient, i dag er bursdag, og du bestilte en gave til ham - et skrivebordsklokke i form av en skummende krus øl. I går ringte vi fra salongen og ba om å være på kontoret i dag, hvor kureren vil levere gaven.
 4. Du har i dag planlagt forhandlinger med svært viktige kunder - 1-1.5 timer
 5. Klokka 18.30 må du være hjemme for å åpne døren for barn som kommer fra skolen.
 6. Fra kl. 17.00 til 19.00 kan du besøke din kone på sykehuset.
 7. Fra 09.30 til 10.30 har du et møte med avdelingsledere i avdelingen din for siste kvartal.
 8. Klokka 13.00 er det planlagt et møte med partnere. Du vet ikke hvorfor.
 9. Du vil se de siste problemene med metallurgisk produksjonstidskrifter som har samlet seg på skrivebordet ditt. - 30 min.
 10. Du må forberede deg på presentasjonen på den internasjonale vitenskapelige og praktiske konferansen som er dedikert til egenskapene til rørrullproduksjon (i denne retning planlegger du å utvikle din virksomhet). Konferansen vil foregå om 2 dager, på dagen du kommer tilbake til forretningsreiser, forstår du at du ikke har nok tid til å trene. For å utarbeide rapporten trenger du 2-2,5 timer.
 11. Klokka 20.00 i restauranten <Большая медведица> Hilsen venter på en festlig middag konsernsjef i selskapet <Сервис плюс> (VIP- kunde). Der bestilte han en badstue.
 12. Klokka 12.30 kommer en konsulent fra selskapet. <СЕТИ>. Du ringte det fordi du har laget et bedriftsnettverk, og nå er det vanskeligheter med driften av mange programmer. Dette fører til feil i hele kontoret, og du trenger noen til å se på hva som er galt. - 40 min. - 1 time
 13. Korrespondansen rettet til deg inneholder flere spørsmål som etter din sekretærs mening krever en presserende løsning. - 1 time.
 14. I parken fra 17.00 til 19.00 med en hund går moren din. Med henne har du avtalt på forhånd om møtet og som du ikke har sett i mer enn en måned.
 15. Rykter har vist at partiet fra Tyskland i går ble sittende fast i tollene på flyplassen.

I dag kom du spesielt til kontoret på 20 minutter. før arbeidstidsstart, for å få tid til å planlegge arbeidsdagen.

Løsningen av øvelsen

8.40-9.0 - planlegging.

9,0-9,30 - ser loggene.

9.30-10.30 - møte med instituttlederne.

10.30-12.0 - Forhandlinger med svært viktige kunder.

12.0-12.40 - hent skriveren fra reparasjon (sekretæren vil skrive ut dokumentene).

12.40-13.0 - hvile.

13,0-14,0 - møte av følgesvenner.

14.0-16.30 - utarbeidelse av rapporten.

16.30-17.0 - Jeg tar bort en gave, veien til selskapet <Авиатор> og motta en billett (10 minutter).

17,0-17,50 - veien til min mor og kommunikasjon med henne.

17.50-18.30 - veien hjem, hvile.

18.30-19.0 - Vei til sykehus, tid med sin kone (ikke nok, men se hverandre mer enn en gang om 2 måneder).

19,0-20,0 - veien til restauranten, du kan gjennom huset for å bytte klær.

Sekretæren: skriver ut dokumentene, behandler IT-mesteren, ringer opp kureren av gaven og mottar en gave, finner ut at med tollene (for en kort samtale på telefonen, stemmer stemmen). Mobiltelefonen kan ikke ringe, men telefonboken, det vil si, du kan ringe barna og godta at de skal komme nøyaktig klokka 18.30.

tidsstyringsøvelse

Alternativ nummer 2

Du er leder av et av selskapene til KVASS Power Int. Holding. I dag har du en vanskelig dag. Du har til hensikt å gjøre så mange saker som mulig, som i morgen klokken 07.30 flyr du til hovedkontoret til selskapet i Holland med en rapport om tilstanden i bedriften din.

Det er 08.40 om morgenen. I løpet av de siste dagene har mange små og store problemer gått på deg: kontormaskinen har brutt ned, føreren er opptatt med å reparere den, sekretæren har mistet en stemme (nervøst). I går er den store elitutstillingen "Drikkevarer - 2007: Ikke la deg bli med!" Begynn. Deltakelse i denne utstillingen er svært viktig for selskapet, høytidsledere jobber på utstillingen, og besøkende er like alvorlige. Dessverre, lederne av firmaet som skulle jobbe der, falt ned med influensepidemien, og resultatet er at partnerne dine allerede jobber på stativet for den andre dagen. Den eneste personen du kan stole på i disse vanskelige dagene er kontorsjefen din. Men du lovet at i dag slippe ham fra jobb tidlig - klokka 17.00. Din sekretær er åpen til kl 18.00. I tillegg hadde kone et blindtarmsangrep i går kveld, og hun ble tatt til sykehuset. Du husket ved et uhell at barn som allerede har gått på skolen, ikke har nøkler til leiligheten, fordi kona er alltid hjemme og alltid møter dem. Som flaks ville ha, gikk du tom for penger på kontoen, og mobiltelefonen din er midlertidig deaktivert, slik at du ikke kan kontakte veien med noen. Heldigvis er din splitter nye "AUDI" i utmerket stand. Planen til den delen av byen er vedlagt. Det viser hvor lang tid det tar for deg å flytte fra ett punkt til et annet. Det er ikke mulig å gjøre denne reisen raskere.

I dag må du ha tid:

 1. I firmaet "Gi Vizu!" Du må få et klart og betalt pass og en billett til morgendagens forretningsreise (10 min.).
 2. På verkstedet må du hente skriveren fra reparasjonen for å skrive ut dokumentene for den kommende turen. Dokumenter er allerede klare, skriv ut - 20 min.
 3. Presidenten i Holding Company har en bursdag i dag, og du bestilte en gave til ham - et skrivebordsklokke i form av et skummende krus av kvass. I går ringte de fra kunstsalongen og ba meg være på kontoret i dag klokka 17.00, hvor agenten vil levere gaven. Du vil overraske presidenten, så du skal fange agenten ved inngangen.
 4. Du vil gjerne ha lunsj i dag med presidenten (1-1,5 timer).
 5. Klokka 18.30 må du være hjemme for å åpne døren for barn som kommer fra skolen.
 6. Fra kl. 17.00 til 19.00 kan du besøke din kone på sykehuset.
 7. Fra 09.30 til 10.30 har du et møte planlagt for den siste måneden.
 8. Klokka 13.00 er et møte med partnere planlagt. Du vet ikke hvorfor.
 9. Du vil se de siste utgavene av magasiner om alkoholfri produksjon, akkumulert på bordet ditt (0,5 timer).
 10. Du kommer til å besøke utstillingen "Drikkevarer - 2007: Ikke la deg bli med!" For å se hvordan ting går og støtte dine kolleger i sitt harde arbeid (20 min.).
 11. Du må forberede deg på presentasjonen på den internasjonale vitenskapelige og praktiske konferansen som er viet til de spesielle egenskapene til humleavl i nordområdene (i denne retningen planlegger du å utvikle din virksomhet). Konferansen vil bli avholdt to dager senere, dagen du kommer hjem fra Holland, og du forstår godt at det ikke kommer en annen forberedelsestid (2 timer).
 12. Klokka 20.00 i restauranten "Ivanych" venter du på en festlig middag. President. Der bestilte han en badstue.
 13. Klokka 12.30 kommer en konsulent fra selskapet "SETI" til kontoret. Du ringte det fordi du gjorde et nettverk, og nå er det problemer med driften av mange programmer. Dette fører til feil i hele kontoret, og du trenger noen til å se på hva som er galt (40 min - 1 time).
 14. Korrespondansen rettet til deg inneholder flere spørsmål som etter din sekretærs mening krever en presserende beslutning (1 time).
 15. I parken går klokken 17.00 til 19.00 med en hund. Med henne bestemte du deg på forhånd om møtet.
 16. Det ble ryktet at en gruppe prøver av produkter fra Nederland i går ble sittende fast ved tollene på flyplassen.

Du kom spesielt til kontoret 20 minutter før arbeidstidsstart, for å få tid til å planlegge i dag.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

62 − = 58

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: