Burdock blad for smerter i ledd

Kravblad for smerter i leddene

Burdock er en av de plantene som brukes i oppskrifter på tradisjonell medisin. Svært ofte burdock film som er benyttet for smerte i leddene, fordi på grunn av denne organisk rå produkter effektivt konkurrere med inflammatoriske prosesser. Selvfølgelig, for å helbrede fullstendig fra artritt eller osteoartritt, slike midler ikke er i stand til, men selv i konservative medisin de er et utmerket valg vedlikeholdsbehandling.

Hjelper burdock med ledsmerter?

Blant de nyttige egenskapene til den delen av den aktuelle burdocken er reguleringen av vann-saltmetabolisme i kroppen. Dette sikrer rask fjerning av overflødig væske og mineralforekomster fra leddene.

Videre borre kjente smertestillende og anti-inflammatorisk virkning, evnen til å forbedre tilstanden til bruskvev, for å stimulere deres regenerering og produksjon av leddvæske.

Hvordan bruke burdock blader for ledsmerter?

Det er mange oppskrifter med burdock. Den enkleste varianten - pakker med fersk burdock blader. Deres forvarmet og lett kna som gjorde juice, og deretter brukt til det berørte området og pakket med cellofan og ulltøy. Disse prosedyrene hjelpe til å lindre symptomene på artritt og artrose fra den første sesjon.

Også populært er behandlingen av knesmerter med tinktur av burdock, som er lett å lage hjemme.

Reseptbelagte legemidler

ingredienser:

  • Ferskpresset juice fra blader av burdock - 0,5 l;
  • alkohol medisinsk - 100 ml;
  • naturlig lime honning - 500 ml.

Forberedelse og bruk

For å få juice bør skylles grundig burdock blader, male dem i en kjøttkvern eller blender, legg massen i cheesecloth og klem den godt. Eksisterende komponenter som skal blandes og ristes i en lukket krukke i 3 minutter. Midlene vil være umiddelbart klar til å brukes i form av kremer, komprimerer og grindings. Det kan lagres i kjøleskapet i lang tid, ca 2 år gammel.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 1 = 1

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: