Fet hår – trichologistråd

fet hår tips trichologist

Hår er hovedutsmykningen av en kvinne, så fet hårbunn er et stort problem. Tross alt faller overskytende sebum veldig raskt på håret, noe som gjør dem skitne. Sebaceous tråder, mangel på volum og mangel på farge kan ødelegge inntrykket om noen få sekunder. For å beseire fet hår, vil trichologist råd være nyttig!

Hva er behandlingen av fet hår?

Frisører har prøvd å avkrefte myten om flere ganger at hodet blir skitten raskere hvis vi altfor ofte det mine. Men legene er fortsatt i sin sak. Det er virkelig. I prosessen med å vaske hår fra huden etterlater et beskyttende lag, og kroppen forsøker å snarest avhjelpe situasjonen. Som et resultat av talgkjertlene i hodebunnen i utvidet modus blir en vane. Dette er grunnen til å vaske håret i morgen, ved lunsjtid vi få håret uten volum, og om kvelden er det et ønske om å gå tilbake til dusjen. Hvordan takle det? Vi har midler!

Hvis du har veldig fettete hår, vil behandling med urteinfusjon hjelpe:

  1. Bland 1 ss. skje med tørket nettle, 2 ss. skjeer av calendula blomster, 1 ss. skje eikebark, 3 ss. skjeer med peppermynteblader.
  2. Hell den resulterende blandingen med bratt kokende vann. Vann trenger 1 liter.
  3. Cover, dekke med et håndkle eller ullsjal.
  4. Når infusjonen har avkjølt til romtemperatur, kan den brukes. Skyll håret ditt etter hver vask, og hodebunnen slutter å bli veldig fettete.

Tips til kvinner med fet hår

Det er noen flere tips som vil bidra til å bli kvitt fet hår og behovet for å vaske håret hver dag:

  1. Unngå for varmt vann når du vasker.
  2. To ganger i uken, vask putevar og lue.
  3. Drikk mer væsker.
  4. Ikke bruk balsam til hårets røtter.
  5. Bruk sjampo og balsam laget for fet hår.
  6. Bruk en terapeutisk sjampo, for eksempel Nizoral. fettete hårbehandlingOfte er oljeaktig hår forårsaket av en spesiell glasskall, noe som nesten ikke merkes.

Hvis hele lengden av strengene tørr og fettete på røttene av håret, bør behandlingen være spesielle. I dette tilfellet, bør du bruke en sjampo for fett hår, og en balsam eller balsam - for svak og skadet. I dette tilfellet, må du huske å vaske håret med sjampo to ganger, deretter grundig skyll håret med vann og påfør balsam, avgang 10-15 cm fra røttene til tuppene bare. En gang i uken, bruker en fuktighetsgivende maske, og det er ønskelig å bruke et middel for hodebunnen. Hvis du er en fan av apotek ressurser, i stedet for en maske kan kjøpes Soultz lim med en konsentrasjon på 1%.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 34 = 39

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: