Saltabort

saltvann abort

Saltabort refererer til en rekke aborter som utføres på senere stadier av graviditeten. I de siste årene har bruken vært begrenset på grunn av farlige konsekvenser for kvinners liv og helse. Prinsippet om dets oppførsel er forskjellig fra abort, utført med en medisinsk metode eller ved kirurgisk inngrep.

Virkningsprinsipp for saltabort

Ved begynnelsen av saltsykdommen pumpet legen ut om to hundre ml fostervann fra fostervæsken, og deretter ble det pumpet i samme mengde saltoppløsning. Dermed er barnet i en saltløsning og dør om noen timer. Årsakene til døden er mange forbrenninger, forgiftning, blødning i hjernen.

Utvinningen av et barn fra livmor, som regel, finner sted en dag etter døden. Merkelig nok, men det er tilfeller hvor barnet etter en abort med salt forblir levende, men dessverre forblir det en ugyldig. Slike barn ser ut som skoldet med kokende vann.

Legene har forsøkt å ikke bruke denne metoden i mange år. Hittil er flertallet av aborter utført kirurgisk. Barnet er dismembered, og han har ingen sjanse til å overleve.

Viktige poeng

Etter å ha bestemt seg for et slikt skritt, bør en kvinne innse at sene graviditetsbetingelser indikerer at barnet er nesten helt dannet, og abort med saltvann vil gi ham helvete plager. Noen kvinner som opplevde denne forferdelige prosedyren, snakket om deres følelser etter at de innførte en løsning av salt. Så hevdet de at babyen begynner å bryte ut for å unngå disse forferdelige plager. Hos kvinner, denne typen prosedyren forårsaker ofte psykologiske problemer. Dette er ikke overraskende. Abort er allerede et trauma til kroppen og psyken, og til og med en slik barbarøs metode, og enda mer. Det er ikke nødvendig på det moderne nivået av medisin og farmakologi å bringe saken til en så umenneskelig måte å avbryte graviditeten.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 45 = 49

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: