Wild chestnut – medisinske egenskaper

wild chestnut healing egenskaper

Wild chestnut har nyttige egenskaper som bidrar til å bli kvitt ulike sykdommer.

Healing egenskaper kastanje

Plantens terapeutiske muligheter skyldes sammensetningen. Det fant glykosider, som har en positiv effekt på arbeidet med kardiovaskulærsystemet, tanniner, stivelse. I tillegg inneholder den flavonoider, som bidrar til å forlenge ungdommen, samt slim, tann- og pektinsubstanser. I tillegg finnes en hel rekke vitaminer og andre næringsstoffer i kastanjefrukter som bidrar til å revitalisere kroppen.

Bruk av preparater basert på kastanje

Den unike sammensetningen av vill kastanje bestemmer sine medisinske egenskaper. For å forberede forberedelsene brukes alle deler av planten, mens effektiviteten av bruken av dem blir anerkjent, ikke bare av folkemedisin, men også av offisiell medisin. Til behandling brukes infusjoner, avkok, alkohol tinkturer.

  1. Kastanje hjelper med å fjerne puffiness og fungerer som et antiinflammatorisk middel.
  2. Har en positiv effekt på tilstanden til blodkar, forhindrer utseendet av blodpropper.
  3. Wildkastanjer er effektive i sykdommer i fordøyelseskanalen; deres fordeler er notert ved behandling av fordøyelsessykdommer.
  4. Forberedelser av hestkastanje har vist seg å være effektive i behandlingen av lever- og galleblæresykdommer, med kardiovaskulære problemer, samt med iskias, reumatoid artritt og gikt.

Mange sier at vill kastanje utøver sine terapeutiske egenskaper for vekttap, spesielt for vekttap er anbefalt å bruke skjær av fruktene av hestekastanje. Vanligvis er det utarbeidet på grunnlag av tradisjonell medisin oppskrifter. Det er imidlertid verdt å huske at ville kastanjer er giftige, så før du bruker skjær for oral administrasjon, er det nødvendig å rådføre seg med en spesialist, for å beskytte mot forgiftning, noe som kan skje hvis du ikke tar hensyn til helsetilstand og individuell toleranse. Bruk alltid stoffet med forsiktighet.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 72 = 77

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: