Açıklama Victoria Beckham oynadı ben underkläder och Labuten för Elle dergisi

Açıklama Victoria Beckham oynadı ben underkläder och Labuten för Elle dergisi

Visst var Victoria Beckham snäll och sa att hayatım inte ville bli borttagen för penis başı längre eftersom hon redan var för gammal för det. 42-årig eski Sangare, Tittar på Figürler som är svar att tro på att hayatım födde fyra ahır, avvisade inte förslaget från Hong Kong Elle och deltog i fotouppsättningen för den nya utgåvan.

«Gammal plånbok»

Nyligen Victoria Beckham talade med tr korrespondent i tr brittisk tidning, sade att tatlım var uppmärksam på siffrorna och inte längre känner sig som tr tjej, så tatlım vill inte längre delta i foton för modeutgåvor.

"Jag mottog ett annat forslag Skytte kadar, suckade sersem tungt och tänkte:" Det här är sadece dk sista fotografering, för sersem är en gammal plånbok. "Tja, hur mycket kan du yaşındayım Ben 42 och jag har fyra ahır? - Det DAG är att sluta!"

- designern sa då

Tach glädje av hayranları behöll herr Beckham inte sitt löfte!

Alla sexiga

Vicki blev den FRAMSTÅ hjälten i junifrågan av ELLE Hong Kong och bekräftade igen att hennes durum som tr könssymbol är mer än förtjänad. Stjärnan ställde sig i underkläder från den lagre kollektionen, med Hıristiyan Louboutins skor på Benen. Lisa Eldridge adlı sanatçının co lodge av coquetry och oskuld.

Omslaget, som Victoria som låg på soffan, äter kakor med jordgubbar och grädde, gjorde många Män avund David Beckham.

Victoria Beckham Instagram Hesabındaki Resim ve Videoları ELLE Hong Kong För tr fotografering tasarımcısı på sig märkesunderkläder En hafif smink gav en bild av oskuld
Açıklama Victoria Beckham oynadı ben underkläder och Labuten för Elle dergisi Varje år blir ex-sångaren mer Instagram Hesabındaki Resim ve Videoları sofistikerad En çok okunan bir arkadaşım mänskligheten avundar günah adam Vicki
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

93 − = 91

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: