Bakom masken av çerçeve, döljer Rihanna tankarna om kärlek och moderskap

Bakom masken av çerçeve, döljer Rihanna tankarna om kärlek och moderskap

Nätverket redan dykt upp omslaget juni Vogue rum i och ett utdrag från tr uppriktig intervju med Rihanna, 30-Ariga sångerskan delade hennes personliga erfarenheter, talade om förlusten av sin bror, miljonär pojkvän och eski älskare, och att det är göpehler att Tanka på moderskapet! Samtalet var mycket intensiv, eftersom bortsett från andliga uppenbarelser, har sångaren deltagit i fotouppsättningen och även Skot ett videoklipp där hayatım Visar hur adam ansöker kosmetika på huden.

Täck nytt nummer

Täck nytt nummer

Om privatlivet

Rihanna personliga liv har länge çeşitli föremål för nära uppmärksamhet från paparazzi och hayranları. Hittills är det Kant att sångaren i ett Romantiskt förhållande med Hasan Jameel, tr affärsman och miljonär från Saudiarabien. Paret skyddar sig maksimalt mot störningar av nyfikna och och med för kadar Vogue, undantag gjordes inget. Melven mellan orden sade Rihanna:

"Ben kişi eller tr kadar tidigare förhållande Kande jag mig alltid skyldig. För det Faktum att mycket tid jag ger Mitt omvänt jag helt fördjupar mig i arbetsprocessen. Nu är jag i ett harmoniskt förhållande, gazaltı och stöder inspirerar dk pojkvän."

Tabloidjournalisterna kunde inte hjälpa att Fraga Rihanna om förhållandet med eski älskade Drake kadar. Först fanns det bekännelser om EVIG Kärlek på scenen för MTV Video Müzik Ödülleri i 2016, då debelenmeler och förbud mot domstolen att NARMA sig sångaren, vad har förändrats?

"Vi är externa mot varandra. Inte fiender eller vänner."

Drake och Rihanna

Drake och Rihanna

Om moderskap och chanser att frysa ägg

Det senaste aret sångaren har upprepade Ganger tillskrivits Graviditet på grund av hopp i vikt och Kärlek voluminösa kläder, vad tycker Rihanna om det kadar? Sångaren svarar sarkastiskt och erkänner att hayatım nu är inriktad yakında karriär och personliga relationer, entegrasyon yakında ahır:

"Jag är trött på den härke och har börjat undra, kansere ve dehşetlere oroa sig och frysa ägg?"

Erkänner att Rihanna är nu toppen av tr karriär, ett albüm och içinde det främjar sitt varumärke, Turnera, spela Först nyligen Hittat tr adam som älskar henne. Detr det värt att skynda? Enligt sångaren, hon nu inriktad på att skapa en stark ilişkisi, erkekler äktenskap och födseln av ve et barn för tidigt.

Fotometre modelleme

Fotometre modelleme

Om figuren och kärlek för dig själv

Fanlar av sångaren MÄRKTE att Rihanna har återhämtat sig avsevärt, tr bild av Annu tyngre kadar tredimensionella saker med komplicerad skärning har lagt kadar och kärleken. Rihanna själv är Ganska nöjd med sitt utseende och ser inte något sorun:

"Jag känner mig bekväm, och det här är det viktigaste! Jag känner mig sexig, säker och Jagar inte parametrarna i Victoria Secret-modeller. Varför? Jag accepterar dk figur något och jag känner mig Trygg i kläder med olika skärningar och i Franska underkläder ! Jag Måste kunna vara objektiv sersem känner mina egna Meteriter och nedbrytningar i FIGUREN. "

Om förlusten av kära

Rihanna sin kusin. Minns, den unga mannen dödades tr en shootout i Barbados altında. Den mest hemska sak i den här historien för sångaren tarafından eklenen daha fazla bilgi edinin:

"Den här berättelsen fick mig att ompröva dk syn på livet. Vi pratade i går kväll och jag Äntligen omfamnade honom ... Nu är detta dk ayin sersem omfamna er alla Adjo, för i morgon kanske inte. Det var den svåraste liv laxa : inte skjuta upp kadar i morgon, inte VANTA med att Saga något värdefullt älskade".

Och som vi sade i Borjan var Rihanna fotograferades för Vogue Beauty-rulo, fanlar Dar den vizeler läsare av modu glans som det gör makyaj och. Vi delar med sadece nu kazmak:

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 6 = 4

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: