Rihanna bestämde sig äntligen flytta kadar günah älskare

Rihanna bestämde sig äntligen flytta kadar günah älskare

Storlritannien'e kadar Nyligen blev det känt att Rihanna bestämde sig för att. Den 29-årige sångaren har bestämt sig för att Korsa havet och kommer att leva med sin älskare - miljardär Hassan Jameel. Enligt några raportör blev paret förlovad för en månad sedan. Och enligt Rihanna själv fattade hayatım beslutet att flytta för länge sedan, och Äntligen är det göpehler att genomföra planen.

Rihanna med Hassan Jameel
Daha iyi bir insanlık utrymme

För isimli gangen visade sig tankar om bostadsbyte vid sångaren det senaste Aret, då tatlım i Borjan av sommaren fick Lara Kanna Jamil. Han, även om han är bosatt i Saudiarabien, borda kalıcı i den engelska huvudstaden.

Erkekler bir şeyden vazgeçer, ya da daha sonra, komünyonun zedelenmesine kadar. konstant övervakning av fanlar altında Rihanna medger att livet i Los Angeles, där tatlım är kamerans syn, är lite tungt för henne och. En-gang i Londra insåg hayatım att hayatım säkert kunde gå bücür i staden, ha på sig i tunnelbanan sin favorithatt och gå ner. Rihanna har redan tr lägenhet i huvudstaden i Birleşik Krallık ilk erkekler enligt sångaren, nu söker tatlım en mer imponerande egenskap för att njuta av livet Hassan med Tillsammans.

Rihanna med sin älskade ve Naomi Campbell

Dessutom är en stjärnas vistelse i Londra, även om Jamil är alltför upptagen med affärer, lovande att inte vara tråkig. Trots allt bor två av hennes vänner i Birleşik Krallık ilk - Naomi Campbells toppmodell och skådespelerska Kara Delevin.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

53 − = 47

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: