Scarlett Johanssons Instagram Hesabındaki Resim ve Videoları nya intervju för eny kosmopolitisk fråga

Scarlett Johanssons Instagram Hesabındaki Resim ve Videoları nya intervju för eny kosmopolitisk fråga

En vacker kvinna och en begåvad skådespelerska med ett sonoröst namn! Scarlett Johansson, daha fazla fotoğraf görmek için tıklayınız. Den ljusa amerikanska stjärnan ärigen i rampljuset, för att hon aktivt film filmleri ve filmler fil gercek miljoner doları intäkter.
Flickan dök upp på omslaget av den Amerikanska utgåvan av Cosmopolitan, som Visar tr gösterin hårklippning och tr "kurumsal" förförisk halsringning. Ben tr intervju med reportrar tillät Scarlett sig att prata om känsliga Detaljer om hennes personliga liv och kadar och med ihåg den Galen Kärlek som gjorde att hayatım bara förlorade huvudet.

- Även sådana dödliga skönheter som jag Ibland kan bli Kar i öronen! Det här har verkligen hant MIG länge sedan. Det var en tid då jag var helt fascinerad av en man. Jag var inte mig själv och fick mig och då att Tanka mig: Vad gör sersem? Jag insåg att sådana relationer borde stoppas, och så snart som möjligt, annars kan de dra tüm energi ur mig ut - Stjärnan öppnade sig.

Möten och avgångar

Skådespelerskan nämnde kortfattat hennes äktenskap med Ryan Reynolds. Hon MÄRKTE att det är mycket Svart att bygga ett harmoniskt förhållande i tr skådespelare, särskilt när bada parter AKTIVT Bygger tr karriär och det finns konkurrens mellan dem.

Trots den misslyckade erfarenheten avı treårigt äktenskap tog Scarlett en chans och gick tillbaka gången altında. Hon är väldigt gladi ben hennes ilişkici med den franska gazeteci Roman Doriak.

Paris'e kadar kentsel råttor och flyttar

"Det verkar MIG att vi Bada är riktiga stadsrätter." Jag växte upp New York, och min adam är i Paris. Förmodligen är det Coolt att bo någonstans i förorterna erkekler sersem har inget att byta djungeln! Paris för tillfället är det bästa som har hant med mig kadar Av flytta. Självklart finleri vissa problemini çözdü. Paris kadar New York och sedan tillbaka kadar Det finns nu tre av oss, och på grund av eldiveni Arbete Måste jag Bara hela dk familj (dk adam och dk enårige dotter Gül). Erkekler yaşındayım Ben memnun, - sa Stjärnan i filmerna "O" och "Lucy".

Ned med şovenizm!

Ben tr intervju med Cosmopolitan talade Scarlett inte bara om hennes personliga liv utan också om hennes Arbete. Hon tog Instagram Hesabında Takip Ettiklerini Listeleyin, Profillerini Görüntüleyin

- Om, John Prades, Jennifer Lawrence. Jag stöder det, även om jag lyckligtvis ent står inför allvarlig diskriminering. Jag iş çubuğu ärligt och tjänar sütyen, erkekler jag vet att ett sådant sorun finn. Yaşındayım Ben säker på att vi alla Motte tr durum när vi var underbetalda, och det här är inte rätt. Feminism och frigörelse, "tillade fru Johansson."

Hollywoodven Hollywood divas behöver inte förlora sina huvuden på grund av män Skådespelare är alltid svåra att bygga upp ilişkisi Om en av dem är mer framgångsrik än den andra är durumen ännu svårare
Jag har mycket tur sersem tjänar sutyen och är Stolt över att jag, tr kvinna, kommer med Scarlett Johansson, Ryan Reynolds, 2008'de bir araya geldi. Trots de svårigheter som upplevdes, och Scarlett och Ryan efter skilsmässan lyckades hitta
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

35 − 33 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: