Bag masken af ​​succes skjuler Rihanna tankerne om kærlighed og moderskab

Bag masken af ​​succes skjuler Rihanna tankerne om kærlighed og moderskab

Netværket allerede vist forsiden af ​​i juni Vogue værelser og et uddrag fra en åbenhjertig samtale med Rihanna, 30-årige sangerinde delte hendes personlige erfaringer, talte om tabet af sin bror, millionær kæreste og ex-kæreste, og at det er tid til at tænke over moderskabet! Samtalen var meget intens, fordi bortset fra åndelige åbenbaringer, har sangeren deltaget i fotosæt og endda skudt et videoklip, hvor hun viser hvordan man kan anvende kosmetik på huden.

Dæk nyt nummer

Dæk nyt nummer

Om privatlivet

Rihanna's personlige liv har længe været genstand for tæt opmærksomhed fra paparazzi og fans. Hidtil er det kendt, at sangerinden i et romantisk forhold til Hassan Jameel, en forretningsmand og millionær fra Saudi Arabien. Parret beskytter sig selv mod interferens af nysgerrige og endda for Vogue, blev der ikke lavet nogen undtagelse. Selvom mellem ordene sagde Rihanna:

"I mit tidligere forhold følte jeg mig altid skyldig. For det faktum, at meget tid jeg giver til en person eller omvendt, fordyber jeg mig helt i arbejdsprocessen. Nu er jeg i et harmonisk forhold, min kæreste inspirerer mig og støtter. "

Tabloid-journalisterne kunne ikke hjælpe med at spørge Rihanna om forholdet med den tidligere elskede Drake. Først var der erklæringer om evig kærlighed på scenen af ​​MTV Video Music Awards i 2016, og derefter slå og påbud om at nærme sig sanger, hvad der er ændret?

"Vi er fremmede for hinanden. Ikke fjender eller venner. "

Drake og Rihanna

Drake og Rihanna

Om moderskab og chancer for at fryse æg

Det sidste år er sangerinde gentagne gange blevet tilskrevet gravitation på grund af hopp i vægt og kærlighed til voluminøse tøj, hvad tænker Rihanna på det? Sangeren svarer på en sarkastisk måde og indrømmer, at hun nu er fokuseret på karriere og personlige forhold, ikke på børn:

"Jeg er træt af dette spørgsmål og er begyndt at spekulere på, måske er det tid til at bekymre sig og fryse æg?"

Erkender, at Rihanna er nu toppen af ​​en karriere, er det fremme sit brand, touring, optage et album og først for nylig fundet en mand, der elsker hende. Er det umagen værd? Ifølge sangerinden er hun nu fokuseret på at skabe stærke relationer, men det er for tidligt at tale om ægteskab og fødsel af et barn.

Photoset til fashion magazine

Photoset til fashion magazine

Om figuren og kærlighed til dig selv

Fans af sangerinden bemærkede, at Rihanna har genoprettet betydeligt, og kærligheden til tredimensionelle ting med et kompliceret snit har tilføjet et billede af endnu tungere. Rihanna selv er meget tilfreds med hendes udseende og ser ikke et problem:

"Jeg har det godt, og det er det vigtigste! Jeg føler mig sexet, selvsikker og chokerer ikke parametrene for Victoria's Secret-modellerne. Hvorfor? Jeg accepterer min figur noget, og jeg føler mig selvsikker i tøj med forskellige udskæringer og i frank undertøj! Jeg skal være i stand til at være objektiv, jeg kender mine egne fordele og fordomme i figuren. "

Om tabet af kære

På den sidste jul mistede Rihanna sin fætter. Husk, den unge mand blev dræbt under en shootout i Barbados. Den mest forfærdelige ting i denne historie for sangerinden var, at de så hinanden på tærsklen og kommunikerede:

"Denne historie fik mig til at genoverveje mit syn på livet. Vi talte natten før, og jeg kramede ham for sidste gang ... Nu er det mit ritual, jeg omfavner alle til farvel, for i morgen må det ikke være. Det var den sværeste lektion i livet: ikke at udsætte noget for i morgen, vent ikke med at sige noget om værdi for en nær person. "

Og, som vi sagde i begyndelsen, blev Rihanna fotograferet til Vogue skønhed-rulle, når det påvises, at fans og læsere af mode glans, som den gør makeup. Vi deler med dig lige nu:

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

18 − = 8

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: