Prins Harry og Pippa Middleton

Prins Harry of Wales og Pippa Middleton

Efter præsident William og Kate Middletons bryllup blev pressen opmærksom på omskifterne af det femte ansøgeres personlige liv for den britiske trone af prins Harry of Wales. Som du ved, er en ung mand berømt for sit frie og livskærkende karakter, der ofte tiltrækker paparazziens opmærksomhed med antics ud over medlemmerne af den kongelige familie værdighed. Desuden er alle forsøg på at Prince Harry til at vælge en ledsager af livet endnu ikke blevet kronet med succes. Bag ham var et langt forhold til Chelsea Davey og Cressida Bonas. I dag diskuterer medierne information om romanen af ​​prins Harry og hans søster Kate Middleton Pippa.

Romanens forhistorie

Fra kilder tæt på den kongelige familie er det kendt, at begyndelsen af ​​forholdet mellem prins Harry og Philippy Middleton blev lagt på bryllupet i dukes of Cambridge i 2011. Under bryllup ceremonien indgav unge sig i uskyldig flirting. Men begge var på det tidspunkt i et forhold til andre mennesker og blev derfor venner med hinanden. Ikke desto mindre har pressen gentagne gange bemærket, at Harry og Pippa har mere til hinanden end blot venskab. De blev set mere end en gang i caféer og pubber, hvor de ledes af udadvendte tegn varme samtaler med en romantisk forspænding. I 2015 var uventet for alle unge fri fra tidligere relationer, og hele Storbritannien holdt pusten i forventning om de kommende begivenheder.

Ryger og fakta

I dag er pressen helt genopleve detaljerne i den hemmelige roman Prince Harry og Pippa Middleton. Ifølge rygter har det foregået i mindst tre måneder. Samtidig deler de unge ikke bogstaveligt talt med hinanden. Efter at have afskediget det tidligere elskede initiativ med at skabe et nyt romantisk forhold, viste Pippa. Som insideren forsikrer, ringede pigen selv prinsen og tilbød at møde. Til gengæld inviterede Harry Pippa til sit hus og forberede en romantisk middag til to. Pigen var glad og noterede sig en god lytter i Harry. Og lidt senere blev det kendt, at prins Harry of Wales og Pippa Middleton mødtes. Denne nyhed skabte utilfredshed i Kensington Palace. Dronning Elizabeth mente, at en Middleton i den kongelige familie er mere end nok. Kate Middleton var i solidaritet med dronningen og reagerede også negativt på de oplysninger, at hendes søster Pippa Middleton og Prince Harry nu er sammen. Imidlertid kunne Pippa i 2011 vinde et stort antal fans blandt den britiske offentlighed. Så i sociale netværk er der grupper af Pippa Middleton, hvor unge engelskkvinder og beundrere af hendes skønhed sikrer deres dyr af støtte. Desuden er den britiske stats ønske om at gifte sig med prins Harry og Pippus Middleton så stor, at selv på internettet "slentre" iscenesatte billeder med deres tvillinger, hvor unge er trykt sammen.

Prins Harry er også en af ​​Englands mest misundelsesværdige forlovede. Sandelig er arvingen kendetegnet ved en alt for blæsende karakter, han har mange romaner på hans konto, hvoraf den længste var Cressida Bonas. Det varede i to år, og adskillige fans af dette par var sikre på en glad og logisk konklusion af disse relationer. Dette skete imidlertid ikke. Af en grund var initiativtageren af ​​kløften Cressida, som ikke ville forbinde sit liv med den kongelige familie og dens strenge regler. Nå, det er stadig håbet på, at affæren med Pippa vil bringe prinsens længe ventede lykke.

Philippe Middleton Prins Harry Kate, hertuginden af ​​Cambridge og hendes søster Pippa Middleton
Prins Harry og Chelsea Davey Prins Harry og Cressida Bonas Pippa Middleton og Nico Jackson
Pippa Middleton Prins Harry og Pippa Middleton ved bryllupet af prins William og Kate Middleton Prins Harry og Pippa Middleton ved bryllupsceremonien af ​​hertugerne i Cambridge
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

3 + 3 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: