Rihanna besluttede endelig at flytte til sin elsker

Rihanna besluttede endelig at flytte til sin elsker

For nylig blev det kendt, at Rihanna besluttede at flytte til Storbritannien. Den 29-årige sangerinde har besluttet at krydse havet og vil leve sammen med sin elsker - milliardær Hassan Jameel. Ifølge nogle rapporter blev parret forlovet for en måned siden. Og ifølge Rihanna selv tog hun beslutningen om at flytte for længe siden, og endelig er det tid til at gennemføre planen.

Rihanna med Hassan Jameel
På jagt efter personlig plads

For første gang syntes tanken om opholdsændringen hos sangerinden i det sidste år, da hun i starten af ​​sommeren blev bekendt med Jamil. Han, selv om han er hjemmehørende i Saudi-Arabien, er permanent bosiddende i den engelske hovedstad.

Men som det viste sig, er ønsket om at være tættere på den elskede ikke den eneste grund til det forestående træk. Rihanna indrømmer at livet i Los Angeles, hvor hun er under konstant overvågning af fans og kameraets syn, er lidt byrdefuldt for hende. Endnu engang i London indså hun, at hun sikkert kunne gå rundt i byen, iført hendes foretrukne hat og gå ned i metroen. Rihanna har allerede en lejlighed i hovedstaden i Storbritannien, men ifølge sangerinde søger hun nu en mere imponerende ejendom for at nyde livet sammen med Hassan.

Rihanna med sin elskede ven Naomi Campbell

Derudover lover opholdet på en stjerne i London, selv når Jamil er for travlt med erhvervslivet, ikke at være kedeligt. Som det viste sig, lever to af sine venner i Storbritannien - Naomi Campbells topmodel og skuespillerinde Kara Delevin.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

41 + = 50

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: