Rihanna gemte, at hun tabte meget af vægten

Rihanna gemte, at hun tabte meget af vægten

Kærlighed virker vidundere! I erkendelse af at den ekstra vægt tydeligvis ikke male det, Rihanna besluttede at genvinde sin harmoni for at behage hendes kæreste Hassan Jamil arabiske milliarder og, som det viste sig, har gjort fremskridt.

Vildledende manøvre

For nylig, 29-årige Rihanna optrådt på sociale arrangementer i flere lag brædder, skjuler hendes figur, som vid og sans i forhold til desserter af konditori.

Den Barbados skønhed, der spiller fremmed danser kabaret boble i "Baldrian og byen tusindvis af planeter" på tærsklen til udgivelsen af ​​billeder på skærmen, sammen med føringen aktører, kom til premieren på den nye udtænkt af Luc Besson i verdens hovedstæder i gratis tøj, provokerende rygter om hendes graviditet og ikke den ideelle figur.

Rihanna i en tredimensionel kjole Giambattista Valli

Rihanna mandag i premieren af ​​filmen "Valerian og The City of a Thousand Planets" i London

Rihanna mandag på filmens premiere Rihanna i en voluminøs kjole med en dyb hals Rihanna i rød kjole

Så på mandag den røde løber i London blev Rihanna spottet i Giambattista Valli-mærket med barre skuldre. Sangerens bryst faldt ud af bodice, men taljenområdet skjulte mange dikkedarer.

Jeg tørrede min næse

Vi har ikke tid til at diskutere sladder Rihanna figur som samme aften til premieren afterparty på St Martins Lane Hotel, den nydannede skuespiller klædt i en helt anden outfit. WC-montering sølv satin fra Nili Lotan, koster 525 pounds, har understreget sin postroynevshie form, og ville ikke være i stand til at skjule den gravide mave, hvis det var.

Rihanna i gårsdagens fest på St Martins Lane Hotel i London

Rihanna i gårsdagens fest på St Martins Lane Hotel i London

Rihanna nær St Martins Lane Hotel i London Rihanna i en stram kjole Slank Rihanna

Den magiske omdannelse af Rihanna - fordelene ved sin nye elsker, tillidsfulde internetbrugere. Som du ved, den rige mand fra Saudi-Arabien, er en feinschmecker af smukke kvinder, herunder hans tidligere lidenskaber var navnet mest Naomi Campbell, så pop diva måttet beskæftige sig med hendes figur, så for ikke at miste den nette.

Rihanna og Hassan i Barcelona

Rihanna og Hassan i Barcelona

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

45 − = 35

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: