Scarlett Johanssons nye interview for et nyt kosmopolitisk problem

Scarlett Johanssons nye interview for et nyt kosmopolitisk problem

En smuk kvinde og en talentfuld skuespillerinde med et klangfuldt navn! Sådan snakker journalisterne om Scarlett Johansson, og vi er helt enige med dem. Den lyse amerikanske stjerne er igen i fokus, fordi hun aktivt optager i film, der bringer flere millioner dollarindtægter.
Pigen optrådte på forsiden af ​​den amerikanske udgave af Cosmopolitan, der viser en kort hårklipp og en "corporate" forførende hals. I et interview med journalister tillod Scarlett sig til at tale om sarte detaljer om sit personlige liv og selv huskede den vanvittige kærlighed, der fik hende til at tabe hendes hoved.

- Selv sådanne dødelige skønheder, som jeg undertiden kan forelske sig i ørerne! Det er rigtigt, det skete for mig for længe siden. Der var engang, da jeg var helt fascineret af en mand. Jeg var ikke mig selv og fra tid til anden fik mig til at tænke: hvad laver jeg? Jeg indså, at sådanne forhold skulle stoppes, og så hurtigt som muligt ellers kan de trække al energi ud af mig - stjernen åbnede.

Møder og afskedigelser

Skuespilleren nævnte kort hendes ægteskab med Ryan Reynolds. Hun bemærkede, at det er meget vanskeligt at opbygge et harmonisk forhold i en fungerende familie, især når begge partnere aktivt bygger en karriere, og der er konkurrence mellem dem.

Trods den mislykkede oplevelse af et treårigt ægteskab tog Scarlett en chance og gik tilbage under gangen. Hun er meget glad i hendes forhold til den franske journalist Roman Doriak.

Urban rotter og flytter til Paris

"Det forekommer mig, at vi begge er rigtige byrotter." Jeg voksede op i New York, og min mand er i Paris. Sandsynligvis er det køligt at bo et sted i forstæderne, men jeg har intet at ændre by junglen! At flytte til Paris for øjeblikket er det bedste, der er sket med mig. Selvfølgelig er der visse problemer. Der er nu tre af os, og på grund af mit arbejde må jeg bære hele min familie (min mand og min en-årige datter Rose) til New York og derefter tilbage til Paris. Men jeg er glad, - sagde stjernen i filmene "She" og "Lucy".

Ned med chauvinisme!

I et interview med Cosmopolitan talte Scarlett ikke kun om sit personlige liv, men også om hendes arbejde. Hun rejste spørgsmålet om ulige løn for kvinder og mandlige aktører.

- Om dette begyndte at tale Jennifer Lawrence. Jeg støtter det, selv om jeg heldigvis ikke står over for alvorlig diskrimination. Jeg arbejder ærligt og tjener godt, men jeg ved, at et sådant problem eksisterer. Jeg er sikker på, at vi alle havde en situation, da vi var underbetalt, og det er ikke rigtigt. Dette er et af spørgsmålene om feminisme og frigørelse, "tilføjede fru Johansson.

Selv Hollywood-divas behøver ikke at miste deres hoveder på grund af mænd Skuespillere er altid vanskelige at opbygge relationer Hvis en af ​​dem er mere succesfuld end den anden, så er situationen endnu vanskeligere
Jeg er meget heldig, jeg tjener godt og er stolt over at jeg, en kvinde, kommer med Scarlett Johansson giftede sig i hemmelighed Ryan Reynolds i 2008 og i 201 På trods af vanskelighederne, og Scarlett, og Ryan efter skilsmissen formået at finde
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

5 + 2 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: