Skal jeg forvente brylluppet af Phoebe Tonkin og Paul Wesley?

Paul Wesley og Phoebe Tonkin

Særlig opmærksomhed på parrets fans, Phoebe Tonkin og Paul Wesley, udgjorde udseendet af en smuk Cartier guldring på den graciøse finger af en forbløffende brunette. Piges hånd hviler på Paulus skulder. Forvirret smil og halvlodede øjenlåg Wesley siger, at han er besejret af kærlighed og givet til sin barmhjertighed.

Det foreslås, at ringen markerer et engagement. Betyr det, at det er værd at vente på brylluppet af Phoebe Tonkin og Paul Wesley. Men måske unge mennesker bare narre fansen og spille en spændende scene. Parret kommenterede ikke arrangementet. Paul Wesley havde allerede et bryllup, da hans kone var Tory DeVito. Phoebe og Paul begyndte at danse, da blækket endnu ikke havde tørret ud på skilsmissedokumenterne. Siden det øjeblik er der tilstrækkelig tid til at teste dine følelser.

Møder af Phoebe og Paul

Ikke alene selfie med ringen antyder at brylluppet af Paul Wesley og Phoebe Tonkin er lige rundt om hjørnet. Unge mennesker skjuler ikke deres forhold. De ser godt ud på pompøse fester og synes at være virkelig forelsket i hinanden. Deres øjne lyser, deres fingre er sammenflettet. Phoebe og Paul er glade for at stille plads til kameraet og indrømme fansen i deres følelses cirkel. Smukke, unge og stærke mennesker, som om de er skabt for det sekulære liv, smugter let deres kærlighed.

Parrets liv er storslået i alle dets manifestationer. Paul og Phoebe bemærkede en hånd i hånd på gaderne i New York. Unge mennesker spredte fotos, charmerende strand øjeblikke, i Instagram.

Phoebe og Paul er fans af Lakers holdet. De forsøger ikke at gå glip af basketballkampe. Parret er begejstret med sejren og er foruroliget over nederlaget.

Paul Wesley House

At købe et nyt hjem er en krog, der tillader fans at tro, at Paul Wesley snart vil blive gift. Den rummelige struktur af en åben plan med vinduer til gulvet blev købt for 2 millioner dollars. Phoebe hjalp med valg af hjem.

Denne omstændighed rejste endnu engang en bølge af interesse for skuespillerne og sparkede om Paul Wesley og Phoebe Tonkins bryllup. Hvorfor vælge et rummeligt hus, hvis du har til hensigt at leve i det alene. Men måske vil unge fortsat bevare deres relative uafhængighed for at forblive fri. På ethvert tidspunkt kan du reagere på forslag til nye roller i film, hvis optagelsesforhold ikke tillader dem at være sammen. Ak, kun tid kan placere alt på sin plads.

Paul Wesley med sin tidligere hustru Tory Devito Paul Wesley og Phoebe Tonkin på et venligt parti Shopping Phoebe Tonkin og Paul Wesley
Laver Phoebe Tonkin og Paul Wesley Godt par - Phoebe Tonkin og Paul Wesley Phoebe Tonkin demonstrerer ringen, der læner sig på Paul Wesley's skulder
Phoebe Tonkin og Paul Wesley går rundt i byen Phoebe Tonkin og Paul Wesley et øjeblik før kysset. Phoebe Tonkin og Paul Wesley på ferie
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

38 − 30 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: