Tupac Shakur kaldte grunden til deres afsked med Madonna

Tupac Shakur kaldte grunden til deres afsked med Madonna

Vestlige medier hævder, at den afdøde rapper Tupac Shakur, er stadig en af ​​de mest indflydelsesrige hip hop kunstnere i historien, hvis album stadig solgt godt, som mødte Madonna forladt hende på grund af racefordomme.

Interessant parti

I midten af ​​juli i USA til auktionen Gotta Have Rock and Roll vil blive udstillet en besked rettet til Tupac Shakur Madonna, som var hans elsker. Et brev dateret 15. januar 1995 blev skrevet af ham fra fængslet, hvor han tjente tid til hooliganisme og vold.

Bud for partiet begynder med en starthastighed på $ 100.000, hvilket kan stige betydeligt efter offentliggørelsen af ​​den del af brevet, hvor en sort rapper kaster popdronningen og forklarer årsagerne til den triste beslutning.

En del af Tupac Shakur Madonnas personlige brev

En del af Tupac Shakur Madonnas personlige brev

Blatant brev

Tupac i sit notat læst, at helt kan kun vinder af auktionen, spørger Madonna tilgivelse, bekymret for hans popularitet og image, møde den hvide-flået kvinde, som medlem af den afrikansk-amerikanske venstreorienterede organisation "Black Panthers" burde ikke engang tænke på at dele seng med repræsentanten for en anden race .

Madonna og Tupac Shakur (afbildet i marts 1993)

Madonna og Tupac Shakur

Citatet fra brevet siger:

"Hvis du blev set hos en sort mand, ville det på ingen måde true din karriere, men tværtimod ville gøre dit billede mere interessant og åbent. For mig er alt andet. Kommunikation med hvid vil betyde slutningen af ​​min karriere. Halvdelen af ​​de mennesker, der skabte mig, som jeg er nu, vender mig væk fra mig. Vær meget omhyggelig. Ikke alle mennesker er oprigtige, som de synes. Mange hjerter overvælder misundelse og ondskab. De vil ikke holde ud og vil skade dig. "

Lad os tilføje, at romantikken mellem Shakur og Madonna begyndte med deres møde på Soul Train Music Awards i 1993 i Los Angeles. Paret gemte deres forhold, men kunne ikke begrænse deres følelser. Kærlighed ville måske sejre og fordomme, men i september 1996 blev musikken skudt.

Par Madonna og Tupac Shakur

Madonna og Tupac Shakur

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 1 = 1

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: