Victoria Beckham stjernede i undertøj og Labuten for Elle magazine

Victoria Beckham stjernede i undertøj og Labuten for Elle magazine

Det var klart, at Victoria Beckham var sned og sagde, at hun ikke længere ville blive fjernet for glans, fordi hun allerede var for gammel til det. 42-årige ex-sanger, der ser på figuren, der er svært at tro på, at hun fødte fire børn, afviste ikke forslaget fra Hong Kong Elle og deltog i billedsessionen for den nye udgivelse.

«Gamle tegnebog»

For nylig sagde Victoria Beckham, at han talte med en britisk avisens korrespondent, at hun var opmærksom på tallene og ikke længere føles som en pige, så hun ikke længere vil deltage i fotosæt til modeudgaver.

"Jeg modtog et andet forslag til skydningen, sukkede jeg tungt og tænkte:" Dette er netop mit sidste fotografering, fordi jeg er en gammel tegnebog. " Nå, hvor meget kan du? Jeg er 42, og jeg har fire børn - det er tid til at stoppe! "

- designeren sagde da.

Til glæde for fansen holdt fru Beckham ikke sit løfte!

Alle sexet

Vicki blev igen den største heltinde i juni-udgaven af ​​ELLE Hong Kong og bekræftede igen, at hendes status som et kønssymbol er mere end fortjent. Stjernen udgjorde i det nederste satin undertøj fra den faktiske kollektion, iført sko af Christian Louboutin på benene. Den korrekte sminke af Lisa Eldridge tilføjede et billede af coquetry og uskyld.

Dækslet, som Victoria, liggende på sofaen, spiste kager med jordbær og fløde, gjorde mange mænd misundede David Beckham.

Victoria Beckham dekoreret det blanke cover af ELLE Hong Kong For et fotografering sættes designer på hendes mærke undertøj En blid makeup tilføjede et billede af uskyld
Victoria Beckham stjernede i undertøj og Labuten for Elle magazine Hvert år bliver den tidligere sanger mere sofistikeret En stærk halvdel af menneskeheden misundner sin mand Vicki
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

29 − = 19

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: