Bak masken av suksess, skjuler Rihanna tankene om kjærlighet og moderskap

Bak masken av suksess, skjuler Rihanna tankene om kjærlighet og moderskap

Nettverket allerede dukket opp på forsiden av juni Vogue rom og et utdrag fra en åpenhjertig intervju med Rihanna, 30-år gamle sangeren delte sine personlige erfaringer, snakket om tapet av sin bror, millionær kjæreste og ex-kjæreste, og at det er på tide å tenke på morsrollen! Samtalen var veldig intens, fordi bortsett fra åndelige åpenbaringer, har sangeren deltatt i photoset og selv skutt et videoklipp der hun viser hvordan du bruker kosmetikk på huden.

Dekk nytt nummer

Dekk nytt nummer

Om privatlivet

Rihanna personlige liv har lenge vært gjenstand for nøye oppmerksomhet fra paparazzi og fans. Til nå er det kjent at sangerinne i et romantisk forhold til Hassan Jameel, en forretningsmann og millionær fra Saudi-Arabia. Paret beskytter seg maksimalt mot forstyrrelser av nysgjerrige og til og med for Vogue, det ble ikke gjort noe unntak. Selv mellom ordene, sa Rihanna:

"I mitt tidligere forhold følte jeg meg alltid skyldig. For det faktum at mye tid jeg gir til en person eller omvendt, fordyper jeg meg helt i arbeidsprosessen. Nå er jeg i et harmonisk forhold, kjæresten min inspirerer meg og støtter. "

Tabloidjournalistene kunne ikke hjelpe Rihanna om forholdet til tidligere elskede Drake. Først var det bekjennelser om evig kjærlighet på scenen til MTV Video Music Awards i 2016, da slår og forbød retten å nærme seg sangeren, hva har endret seg?

"Vi er fremmede for hverandre. Ikke fiender eller venner. "

Drake og Rihanna

Drake og Rihanna

Om morskap og sjanser til å fryse egg

Det siste året har sangeren blitt gjentatt tilskrives graviditet på grunn av hopp i vekt og kjærlighet til voluminøse klær, hva synes Rihanna om det? Sangeren svarer på en sarkastisk måte og innrømmer at hun nå er fokusert på karriere og personlige forhold, ikke på barn:

"Jeg er lei av dette spørsmålet og har begynt å lure på, kanskje er det på tide å bekymre deg og fryse egg?"

Vi innrømmer at Rihanna nå har en karriere topp, hun fremmer sin merkevare, touring, innspilling av et album og bare nylig funnet en mann som elsker henne. Er det verdt å skynde deg? Ifølge sangeren fokuserer hun nå på å skape sterke relasjoner, men det er for tidlig å snakke om ekteskap og fødsel av et barn.

Photoset for mote magasin

Photoset for mote magasin

Om figuren og kjærligheten for deg selv

Fans av sangeren la merke til at Rihanna har gjenopprettet betydelig, og kjærligheten til tredimensjonale ting med et komplisert kutt, har lagt til et bilde av enda tyngre. Rihanna selv er ganske fornøyd med sitt utseende og ser ikke noe problem:

"Jeg føler meg komfortabel, og dette er den viktigste tingen! Jeg føler meg sexy, trygg og ikke jage parametrene til Victoria's Secret-modellene. Hvorfor? Jeg aksepterer min figur noe, og jeg føler meg trygg i klær med forskjellige kutt og i frankerte undertøy! Jeg trenger å være i stand til å være objektiv, jeg kjenner mine egne verdier og fordommer i figuren. "

Om tap av kjære

På den siste julen mistet Rihanna sin fetter. Husk, den unge mannen ble drept under en skyting i Barbados. Den mest forferdelige tingen i denne historien for sangeren var at de så hverandre på tirsdag og kommuniserte:

"Denne historien gjorde at jeg revurderte mitt syn på livet. Vi snakket natten før, og jeg klemte ham for siste gang ... Nå er det mitt ritual, jeg omfavner alle til farvel, for i morgen kan det ikke være. Det var den vanskeligste leksjonen i livet: ikke å utsette noe for i morgen, vent ikke å si noe av verdi til en nær person. "

Og, som vi sa i begynnelsen, ble Rihanna fotografert for Vogue skjønnhet-roller, der det er vist til fans og lesere av mote glans som det gjør makeup. Vi deler med deg akkurat nå:

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 22 = 28

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: