Prince Harry og Pippa Middleton

Prince Harry of Wales og Pippa Middleton

Etter bryllupet av prins William og Kate Middleton, presset pressen sin oppmerksomhet til omskuddene til det femte søkeres personlige liv for den britiske tronen til prins Harry of Wales. Som du vet, er en ung mann kjent for sin frie og livskrevende karakter, som ofte tiltrekker seg paparazziens oppmerksomhet med antics utover verdigheten til medlemmer av den kongelige familien. I tillegg har alle forsøk fra prins Harry til å velge en følgesvenn i livet ennå ikke blitt kronet med suksess. Bak ham var et langt forhold til Chelsea Davey og Cressida Bonas. I dag diskuterer mediene informasjon om romanen av prins Harry og hans søster Kate Middleton Pippa.

Forhistorien til romanen

Fra kilder nær den kongelige familien er det kjent at begynnelsen av forholdet mellom prins Harry og Philippy Middleton ble lagt på bryllupet i Dukes of Cambridge i 2011. Under bryllupsseremonien unngikk unge mennesker uskyldig flørting. Imidlertid var begge på den tiden i et forhold til andre mennesker og ble derfor venner med hverandre. Likevel har pressen gjentatte ganger observert at Harry og Pippa har mer til hverandre enn bare vennskap. De ble sett mer enn en gang i kafeer og puber, hvor de ledet av utadvendte tegn varme samtaler med en romantisk forspenning. I 2015, uventet for alle, var unger fri fra tidligere relasjoner, og hele Storbritannia holdt pusten i forventning om de kommende hendelsene.

Rykter og fakta

I dag er pressen fullstendig omhyggelig med detaljer om den hemmelige romanen til prins Harry og Pippa Middleton. Ifølge rykter har det gått i minst tre måneder. Samtidig deler ikke ungdom bokstavelig talt med hverandre. Etter å ha skilt med det tidligere kjære initiativet i å skape et nytt romantisk forhold, viste Pippa. Som insider forsikrer, ringte jenta selv prinsen og tilbød å møte. Til gjengjeld inviterte Harry Pippa til huset sitt og forberedte en romantisk middag for to. Jenta var glad og noterte en god lytter i Harry. Og en stund senere ble det kjent at prins Harry of Wales og Pippa Middleton møtes. Denne nyheten vekket utilfredshet i Kensington Palace. Dronning Elizabeth mente at en Middleton i den kongelige familien er mer enn nok. Kate Middleton var i solidaritet med dronningen og reagerte også negativt på informasjonen hennes søster Pippa Middleton og Prince Harry nå er sammen. Imidlertid var Pippa i 2011 i stand til å vinne et stort antall fans blant britiske publikum. Så i sosiale nettverk er det grupper av Pippa Middleton, hvor unge engelske og beundrere av hennes skjønnhet forsikrer deres kjæledyr av støtte. I tillegg er det ønske om den britiske offentligheten å gifte seg med prins Harry og Pippus Middleton så stor at på internett er det enda "spasertur" iscenesatt bilder med sine tvillinger, hvor unge er trykt sammen.

Prins Harry er også en av Englands mest misunnelsesverdige forlovede. Det er sant at arvingen utmerker seg ved en altfor blåsig karakter, han har mange romaner på sin konto, den lengste som var Cressida Bonas. Det varede i to år, og mange fans av dette paret var sikre på en glad og logisk konklusjon av disse relasjonene. Dette skjedde imidlertid ikke. Av en grunn var initiativtageren av gapet Cressida, som ikke ville forene hennes liv med den kongelige familien og dens strenge regler. Vel, det er fortsatt å håpe at affæren med Pippa vil bringe prinsens etterlengtede lykke.

Philippe Middleton Prins Harry Kate, hertuginnen av Cambridge, og hennes søster Pippa Middleton
Prince Harry og Chelsea Davey Prins Harry og Cressida Bonas Pippa Middleton og Nico Jackson
Pippa Middleton Prins Harry og Pippa Middleton på bryllupet til prins William og Kate Middleton Prins Harry og Pippa Middleton på bryllupsseremonien i hertugene i Cambridge
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

44 − 35 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: