Rihanna bestemte seg for endelig å flytte til sin elsker

Rihanna bestemte seg for endelig å flytte til sin elsker

Nylig ble det kjent at Rihanna bestemte seg for å flytte til Storbritannia. Den 29 år gamle sangeren har bestemt seg for å krysse havet, og skal leve med sin kjæreste - milliardær Hassan Jameel. Ifølge noen rapporter ble paret engasjert for en måned siden. Og ifølge Rihanna selv tok hun beslutningen om å flytte for lenge siden, og til slutt er det på tide å gjennomføre planen.

Rihanna med Hassan Jameel
På jakt etter personlig plass

For første gang kom tankene om oppholdsendringen til sykkelen i det siste året, da hun i begynnelsen av sommeren ble kjent med Jamil. Han, selv om han er bosatt i Saudi-Arabia, bor permanent i den engelske hovedstaden.

Men som det viste seg, er ønsket om å være nærmere den elskede ikke den eneste grunnen til det kommende trekket. Rihanna innrømmer at livet i Los Angeles, hvor hun er under konstant tilsyn av fans og kameraets syn, er litt tungt for henne. Igjen i London skjønte hun at hun sikkert kunne gå rundt i byen, ha på seg favoritthatten og gå ned i t-banen. Rihanna har allerede en leilighet i hovedstaden i Storbritannia, men ifølge sangeren, nå søker hun en mer imponerende egenskap for å nyte livet sammen med Hassan.

Rihanna med sin kjære venn Naomi Campbell

I tillegg lover oppholdet på en stjerne i London, selv om Jamil er overdrevet opptatt av forretninger, ikke å være kjedelig. Tross alt, som det viste seg, bor to av vennene hennes i Storbritannia - Naomi Campbells toppmodell og skuespillerinne Kara Delevin.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 2 = 1

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: