Scarlett Johanssons nye intervju for et nytt kosmopolitisk problem

Scarlett Johanssons nye intervju for et nytt kosmopolitisk problem

En vakker kvinne og en talentfull skuespillerinne med et sonorøst navn! Slik snakker journalister om Scarlett Johansson, og vi er helt enige med dem. Den lyse amerikanske stjernen er igjen i fokus, fordi hun aktivt filmer inn i filmer som gir flere millioner dollarinntekter.
Jenta ble vist på forsiden av den amerikanske utgaven av Cosmopolitan, som viser en kort hårklipp og en "corporate" forførende halsring. I et intervju med journalister tillot Scarlett seg til å snakke om delikate detaljer om hennes personlige liv og til og med husket den vanvittige kjærligheten som gjorde at hun bare mistet hodet.

- Selv slike dødelige skjønnheter som jeg noen ganger kan forelske seg i ørene! Sant dette skjedde for meg for lenge siden. Det var en tid da jeg var helt fascinert av en mann. Jeg var ikke meg selv og fra tid til annen fikk meg til å tenke: hva gjør jeg? Jeg skjønte at slike forhold skulle stoppes, og så snart som mulig, ellers kan de trekke all energi ut av meg - stjernen åpnet seg.

Møter og avganger

Skuespilleren nevnte kort sitt ekteskap med Ryan Reynolds. Hun la merke til at det er veldig vanskelig å bygge et harmonisk forhold i en skuespillerfamilie, spesielt når begge parter aktivt bygger en karriere og det er konkurranse mellom dem.

Til tross for den mislykkede opplevelsen av et treårig ekteskap, tok Scarlett sjansen og gikk tilbake under gangen. Hun er veldig glad i hennes forhold til den franske journalisten Roman Doriak.

Urban rotter og flytter til Paris

"Det virker for meg at vi begge er virkelige byrotter." Jeg vokste opp i New York, og mannen min er i Paris. Sannsynligvis er det kult å leve et sted i forstedene, men jeg har ingenting å bytte den urbane jungelen! Å flytte til Paris for øyeblikket er det beste som har skjedd med meg. Selvfølgelig er det visse problemer. Det er nå tre av oss, og på grunn av mitt arbeid må jeg bære hele familien min (min mann og min år gamle datter Rose) til New York og deretter tilbake til Paris. Men jeg er glad, - sa stjernen til filmene "She" og "Lucy".

Ned med chauvinisme!

I et intervju med Cosmopolitan snakket Scarlett ikke bare om hennes personlige liv, men også om hennes arbeid. Hun reiste spørsmålet om ulik lønn for kvinner og mannlige skuespillere.

- Om dette begynte å snakke Jennifer Lawrence. Jeg støtter det, selv om jeg heldigvis ikke står overfor alvorlig diskriminering. Jeg jobber ærlig og tjener godt, men jeg vet at et slikt problem eksisterer. Jeg er sikker på at hver enkelt av oss møtte en situasjon da vi var underbetalt, og dette er ikke riktig. Dette er en av problemene med feminisme og frigjøring, "la fru Johansson til.

Selv Hollywood-divas trenger ikke å miste hodene deres på grunn av menn Skuespillere er alltid vanskelige å bygge relasjoner Hvis en av dem er mer vellykket enn den andre, er situasjonen enda vanskeligere
Jeg er veldig heldig, jeg tjener godt og er stolt av at jeg, en kvinne, kommer med Scarlett Johansson giftet seg i hemmelighet Ryan Reynolds i 2008, og i 201 Til tross for vanskelighetene, og Scarlett, og Ryan etter skilsmissen klarte å finne
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

71 + = 78

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: