Skal jeg forvente bryllupet til Phoebe Tonkin og Paul Wesley?

Paul Wesley og Phoebe Tonkin

Spesiell oppmerksomhet til parets fans, Phoebe Tonkin og Paul Wesley, viste utseendet til en nydelig Cartier gullring på den grasiøse fingeren i en fantastisk brunette. Jentens hånd hviler på Paulus skulder. Forvirret smil og halvlokkede øyelokk Wesley sier at han er beseiret av kjærlighet og gitt til hennes barmhjertighet.

Det foreslås at ringen markerer et engasjement. Betyr dette at det er verdt ventetiden på bryllupet til Phoebe Tonkin og Paul Wesley. Men kanskje unge bare lure fansen, spiller en spennende scene. Paret kommenterte ikke hendelsen. Paul Wesley hadde allerede et bryllup, da hans kone var Tory DeVito. Phoebe og Paul begynte å danse når blekket ikke hadde tørket ut på skilsmissedokumenter. Siden det øyeblikket har nok tid gått for å teste dine følelser.

Møter av Phoebe og Paul

Ikke bare selgeren med ringen antyder at bryllupet til Paul Wesley og Phoebe Tonkin ligger rett rundt hjørnet. Unge mennesker skjuler ikke deres forhold. De ser flott ut på pompøse fester, og det virker, er virkelig forelsket i hverandre. Øynene deres lyser, deres fingre er sammenflettet. Phoebe og Paul er glade for å posere for kameraet, og innrømmer fansen i sirkelen av deres følelser. Vakre, unge og sterke mennesker, som om de er skapt for verdslig liv, lysser lett deres kjærlighet.

Parets liv er fantastisk i alle sine manifestasjoner. Paul og Phoebe la merke til en hånd i hånd på gatene i New York. Unge mennesker spredte bilder, sjarmerende strandmomenter, i Instagram.

Phoebe og Paul er fans av Lakers-laget. De prøver ikke å gå glipp av basketball kamper. Paret er begeistret med seieren og er indignert på nederlaget.

Paul Wesley House

Å kjøpe et nytt hjem er en krok som tillater fans å tro at Paul Wesley snart vil bli gift. Den romslige strukturen i en åpen plan med vinduer til gulvet ble kjøpt for 2 millioner dollar. Phoebe hjalp med valg av hjem.

Denne forholdet reiste igjen en bølge av interesse for skuespillerne og sparket snakk om bryllupet til Paul Wesley og Phoebe Tonkin. Hvorfor velge et romslig hus, hvis du har tenkt å leve i det alene. Men kanskje unge fortsatt ønsker å opprettholde sin relative uavhengighet for å forbli fri. Du kan når som helst svare på forslag til nye roller i filmer, hvis skytelevilkår ikke tillater at de er sammen. Akk, bare tid kan plassere alt på plass.

Paul Wesley med sin ex-kone Tory Devito Paul Wesley og Phoebe Tonkin på et hyggelig fest Shopping Phoebe Tonkin og Paul Wesley
Skremmer Phoebe Tonkin og Paul Wesley Glade par - Phoebe Tonkin og Paul Wesley Phoebe Tonkin demonstrerer ringen, lener seg på Paul Wesleys skulder
Phoebe Tonkin og Paul Wesley går rundt i byen Phoebe Tonkin og Paul Wesley et øyeblikk før kysset. Phoebe Tonkin og Paul Wesley på ferie
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 73 = 77

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: