Tupac Shakur ringte grunnen til at de ble avskåret med Madonna

Tupac Shakur ringte grunnen til at de ble avskåret med Madonna

Vestlige medier hevder at den avdøde rapperen Tupac Shakur, er fortsatt en av de mest innflytelsesrike hip hop-artister i historien, hvis albumene fortsatt solgt godt, som møtte Madonna forlot henne på grunn av rasefordommer.

Interessant mye

I midten av juli i USA for auksjon Gotta Have Rock and Roll vil sette en melding adressert til Madonna Tupac Shakur, som var hans elskerinne. Et brev datert 15. januar 1995 ble skrevet av ham fra fengsel, hvor han hadde tid til hooliganisme og vold.

Budgivning for auksjonen vil begynne med en starthastighet på 100 tusen dollar, noe som kan øke betydelig etter offentliggjøring av brevet der svart rapper kaster pop dronning, forklarer årsakene til den triste avgjørelsen.

Del av Tupac Shakur Madonnas personlige brev

Del av Tupac Shakur Madonnas personlige brev

Blatant brev

Tupac i sitt notat lese som helt kan bare vinneren av auksjonen, be Madonna tilgivelse, bekymret for hans popularitet og bilde, møte den hvite-skinned kvinne, som medlem av afrikansk-amerikanske venstreorienterte organisasjonen "Black Panthers" bør ikke engang tenke på å dele en seng med en representant for en annen rase .

Madonna og Tupac Shakur (bildet i mars 1993)

Madonna og Tupac Shakur

Sitatet fra brevet sier:

"Hvis du ser en svart mann, betyr det ikke svekker din karriere, men tvert imot, vil gjøre bildet mer interessant og åpen. For meg er alt annerledes. Kommunikasjon med hvitt vil bety slutten av karrieren min. Halvparten av menneskene som gjorde meg som jeg er nå, vil vende seg bort fra meg. Vær så forsiktig. Ikke alle er oppriktige, som de synes. Mange hjerter overvelder misunnelse og ondskap. De vil ikke holde ut og skade deg. "

La oss legge til at romantikken mellom Shakur og Madonna begynte med sitt møte på Soul Train Music Awards i 1993 i Los Angeles. Paret gjemte forholdet deres, men kunne ikke begrense sine følelser. Kanskje ville kjærligheten seire og fordom, men i september 1996 ble musikken skutt.

Par Madonna og Tupac Shakur

Madonna og Tupac Shakur

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

9 + 1 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: