Victoria Beckham stod i dameundertøy og Labuten for Elle magazine

Victoria Beckham stod i dameundertøy og Labuten for Elle magazine

Åpenbart var Victoria Beckham snill og sa at hun ikke ville bli fjernet for glans lenger, fordi hun var allerede for gammel til det. 42-årig ex-sanger, ser på figuren som er vanskelig å tro at hun fødte fire barn, avviste ikke forslaget til Hong Kong Elle og deltok i bildesesjonen for den nye utgivelsen.

«Gammel lommebok»

Nylig Victoria Beckham, som snakket med en korrespondent fra en britisk avis, sa at hun var oppmerksom på tallene og ikke lenger føles som en jente, så hun ikke lenger har til hensikt å delta i bilder for moteutgaver.

"Motta et annet forslag til skytingen, sukket jeg tungt og tenkte:" Dette er akkurat mitt siste fotografering, fordi jeg er en gammel lommebok. " Vel, hvor mye kan du? Jeg er 42 og jeg har fire barn - det er på tide å stoppe! "

- designeren sa da.

Til glede for fansen holdt fru Beckham ikke sitt løfte!

Alle sexy

Vicki ble den største heltinnen i juni-utgaven av ELLE Hong Kong, og bekreftet at hennes status som et sexsymbol er mer enn fortjent. Stjerneen stod i det nedre satengundertøyet fra selve samlingen, med klærne på Christian Louboutin på bena. Den riktige sminke av Lisa Eldridge la til et bilde av coquetry og uskyld.

Dekselet, som Victoria, som lå på sofaen, spiste kaker med jordbær og krem, gjorde mange menn misunner David Beckham.

Victoria Beckham dekorerte det glatte dekselet til ELLE Hong Kong For en fotografering tok designeren på seg merkevarens undertøy En mild sminke lagde et bilde av uskyld
Victoria Beckham stod i dameundertøy og Labuten for Elle magazine Hvert år blir ex-sangeren mer sofistikert En sterk halvdel av menneskeheten enver sin mann Vicki
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

75 − = 72

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: