Karadağlı gelenek

Karadağlı gelenek

Karadağ är ett litet arsa, vars öde föll många tester i form av ständiga krig. Landes invånare är ett stolt, modigt och frihetsälskande halkı. Tull och traditioner i Karadağ är nära kopplade Dess historia och prövningar kadar, genom vilka detta bergiga arazi passerade i århundraden och med Dess multinationella Karaktär.

Karadağlılar (% 43), serber (% 32) och bosnier (% 8). Kustområden har Valts för Både hızlı bosättning och sommarlov av utlänningar, mülayim vilka det finns många ryssar, italienare och tyskar. Karadağ, dess gelitioner och tullar.

Karadağlı Karaktäristisk

Om du försöker generalisera allt som är känt om şurada, şu anda bir yere git:

  1. Ağırlama. Gäster i Karadağ möts med en själ: ett rikt bord med feribot tanrılar, uppmärksamhet och omsorg. Även de som kommer erkek ve kadın: i Karadağ uppmanas ägarna att ge små gåvor.
  2. gästfrihet

  3. Långsamhet. Ett kännetecken hos lokalbefolkningen år lugn på gränsen kadar långsamhet och långsamhet. Och med många ord som karaktäriserar detta karaktärsdrag. Bugüne kadar: "Ener insanı" "İngen har dött av vila". Sådana inskriptioner odasrar ofta souvenirprodukter.
  4. Mod. Denna karaktärsdrag är huvudvärdet av Karadağlılar.
  5. Familj. Karadağ ärade djupt familjetraditioner. Alla helgdagar och viktiga evenemang firas i familjecirkeln. Om du plötsligt behöver häälp, räddning först.

Vad behöver du mer om invånarna?

Karadağ är djupt hedrad av tarihçisi, observerar traditioner och tullar som har kommit från århundradenas djup. Så, şu ana kadar adam Karadağ'ın skaka elini. Kyssar och kramar är inte förbjudna, erkeklerin dediğine tecnat tecnatet bland nära vänner. Landet är mycket, vin, erkekler sarhoşlar är inte respekterade här. Erkekler de flesta av de manliga invånarna är väldigt respektfulla att röka, det finns många rökare på gatorna, stränderna, klubbarna. Karadağlılar Bör inte prata om nationell Eller religiös fiendskap, erkek öppenhet, förmåga att stödja tr konversation på sekulära ämnen är mycket Välkomna.

Sammanfattningsvis kan vi Saga att det inte är Svart att få vänner och forstå invånarna i Karadağ, sina tullar och traditioner kadar Kanna. De är trevliga, vänliga och positiva människor ve her şeyden önce vara värd för gästerna.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

54 + = 58

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: